11 februari 2015

En hårresande historia


Häjhäj! Här sitter jag i mitt hörn av soffan med min allra första hårinpackning med kokosolja. Fåå si no åm e hjälper... Är så innerligt trött på mitt hår just nu! Det är 1. livlöst 2. glanslöst 3. färglöst 4. frissigt 5. T-O-R-R-T 6. klent (löser hår hela tiden och halva huvudet består av söndriga hårstrån). Använder vanligtvis Wellas shampoo + balsam, men nu har jag använt Macadamias Flawless en tid istället för balsam, men inte ens det hjälper! Brukar använda hårinpackning (produkt) ibland, och då är håret lättare att reda ut, men blir vid nästa tvätt likadant igen. Ibland när jag väter mitt hår i duschen så känns det som en livlös klump i min hand. Usch!

Nu undrar jag om ni har några mirakeltips åt mig. Tror ni på dethär med kokosolja i håret? Kanske ni rentav har testat? Eller är det "balsammetoden" som gäller nuförtiden? Börjar till och med fundera på att svika svärmors gratisprodukter från Wella och skaffa nån typ av Care & Repair-shampoo istället. För såhär vill jag verkligen inte se ut i huvudet längre! Känner mig inte alls snygg. Och nä, det hjälper inte att styla, platta eller nåt annat heller, håret är lika fult och tråkigt ändå.

Sådär annars har jag inte så mycket på hjärtat idag. Gjorde supergoda köttbullar med rotmos till middag, receptet ska ni få bara jag orkar hämta kameran och knäppa en bild på bullarna... Sen har min älskade Tees varit på visit ikväll också! Vi pratade sju stogor foll och var ute på en 7 kilometers promenad i halkan. Härrlit härrlit! Och ja, det blev en bättre dag än igår på jobbet. Mycket bättre.

1 kommentar:

  1. Om du inte provat LV schampo och balsam så gör det. Helt fantastiskt till mitt hår i alla fall.

    SvaraRadera