21 februari 2015

Precious water

Goodmorning Oklahoma! Elo naa. Här i huset var sambon ovanligt morgonpigg och slog upp sina blågråa vid halv nio-tiden, trots att vi var uppe till ungefär två igår. Yours truly däremot drog täcket tillbaks över huvudet och sov vidare till halv elva. Lördagsbestyren fick vänta lite, i och med att vi var utan vatten... Föreställ er hur frustrerande det är när ALLA morgonbestyr innefattar vatten: Tvätta ansiktet, göra frukost, borsta tänderna, sätta igång en tvättmaskin.. Nå, tack och lov så hann vattnet komma tillbaks tills jag var klar med min morgonsmoothie, so all is good in the hood. För tillfället. Dethär är nog en av de många minussidorna med att ha vatten från eget bolag! Vi ska inte ens tala om smaken på vattnet vi har... Huu.

Lördag som det är har jag tänkt passa på att slappa och vila idag, vilket egentligen kan direktöversättas till att jag kommer spendera x-antal timmar framför datorn med mina drömmar, tankar och funderingar. Linn och jag har också tänkt sticka ut på en promenix nån gång på eftermiddagen, så det kommer bli skönt! Ikväll har vi revy en timme senare, alltså klockan åtta, så får se hur mycket vi orkar efter det då. Måste erkänna att jag är ganska såld på att bara ta det lugnt just nu. Klarar mig riktigt bra på att spendera helgkvällarna hemma, istället för ute på vift i Österbotten.

Och så lite ur telefonarkivet på det:

 En revypremiärfest som åtminstone inte Kalle minns...
 Homemade pizza.
 My love.
En kväll på gymmet, i ny träningstopp.
 Årets vändagspresent av sambon; en vacker orchidée.
 LJUSET.
Min nya addiction: Avokado med laxröra!
Februariväder? Oh hell no.

Om ni följer mig på Instagram har ni troligen redan sett alla dessa bilder.. Om inte, så rekommenderar jag att ni söker fram heimimmi och trycker på "följ".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar