6 februari 2015

Musiktips #2

Det var ju tänkt att ni skulle få mina musiktips varje torsdag, men denhär veckan var jag lite bisi.. Så vi kan låtsas att det är torsdag och så kör vi!

Eftersom jag lovade att börja från början gällande min musikaliska repertoar, ska jag också göra det. Vi börjar med ett band som varit en stor del av min barndom/ungdom, och som ännu idag får mig på gott humör: Westlife! Vi har väl alla lyssnat på dem nån gång i livet, det ljuva irländska pojkbandet (som det kallades på den tiden) med de trallvänligaste låtarna. Eftersom denna period i mitt liv inföll när jag var 9-13 år kan ni ju gissa hur dökär jag var i grabbarna... Hade massa bilder uppklistrade på mitt nattduksbord. Min favorit var alltid Mark! Han hade enligt mig den bästa rösten och var snyggast, och det håller jag faktiskt fortfarande med om. Ni kan ju gissa besvikelsen när jag fick reda på att han var gay! För jag hade ju en chans innan dess...

Westlife var aktiva 1999-2011, men jag lyssnade egentligen bara på dem under tiden Bryan fortfarande var med, alltså framtill 2003. För att nämna några av låtarna; If I let you go, Flying without wings, Fool Again, I Lay my love on you, Unbreakable, Queen of my heart och World of our own. Gissar att åtminstone nån av er började nynna på låtarna i huvudet!? Alla var bra, men mina favoriter finns faktiskt bland Westlife's covers: Against all odds. You raise me up och Uptown girl är de låtar jag lyssnat överlägset mest på i mina dagar. Och får fortfarande rysningar av dem...

Lite fredagsfeelis åt er, varsågoda:

Okej erkänn att ni fick lite nostalgifeelis nu?? Om inte annat kan man ju fnissa åt kläderna och frisyrerna! Och sen hoppas jag att jag inte är enda som fortfarande kan typ alla texter till låtarna... Tack och lov att Kalle sitter och spelar Playstation i sitt rum just nu!

PS: Nån annan som alltid undrat varför dendär Kian egentligen var med? Han sjöng ju aldrig solo, utan var mest med som nån slags backgroundsinger? Inte speciellt snygg heller... Samma gäller ju Nicky, men han hade åtminstone the looks för att dölja att han aldrig sjöng!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar