9 februari 2015

Ljuset och motivationen


Har ni också märkt vad som hänt här i vårt mörka, dystra land? Jo, LJUSET har återvänt! I morse när jag trampade iväg mot jobbet strax före halv nio så var det så ljust att jag inte ens behövde ha reflexvästen på mig! Härligt solsken under dagen, och på eftermiddan när vi skrinnade var det riktigt skönt. Nu är klockan snart sex men det har inte ens mörknat helt. Fantastiskt alltså! Känner hur livslusten och orken återvänder, bit för bit.

Nu när också revyövningarnas tid är över kan jag återgå till mitt normala liv, bit för bit. Ikväll t.ex. blir det första måndagszumban på vem vet hur många veckor! Jag ska försöka få in 3 gympass i veckan nu också, och från och med nästa vecka kör jag nytt program. Så jag får sätta på lite mer vikter.. Väntar också med spänning på april och maj, då har jag nämligen tänkt börja med mina morgonpromenader igen! 3 dagar/vecka i april och 5 dagar/vecka i maj, så ska väl beachformen kanske inte vara alltför bedrövlig i juli. Men först måste jag nog ta i med hårdhandskarna gällande maten...

Alltför länge nu har jag bara stoppat i mig vad som kommit i min väg, utan att bry mig om konsekvenserna. Igår bröt jag ihop efter att vi avslutat vår filmdag med chips och dipp, och jag lovade mig själv att denhär gången ska jag minsann inte falla i samma fälla igen. Hade tänkt skriva ett skilt inlägg om detta, men det behöver jag inte göra, för Malin hade tydligen läst mina tankar. Nu är det slut med 4-5 gottadagar i veckan för denhär tjockisen! EN dag får jag äta nåt gott och endast en dag. Jag är taggad på riktigt nu, för såhär dåligt vill jag inte må av att se mig i spegeln längre. NU JÄVLAR KÖR JAG!

2 kommentarer:

  1. HEJA! Ja älskar å moronprommisar utomhus, he e ju så jävla sköööönt! :D Vi ha fått liti ljus hid ti Swe no å, så bara e slutar va så kikkelis halt kan man kör oftare utomhus! weeee

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja he e nog na åv he bästa! först va ja nog skeptiskt till att stig åpp klockon 0600 iställi för 7, men he visa ju se att ja bleiv myki piggari å gladari å had mejr energi under dan tå ja va ut å ga he fösta ja gjor. så no väntar ja på bara vägar :)

      Radera