24 februari 2015

Fastnat i tv-serieträsket

De som känner mig i verkliga livet vet att jag är en riktig sucker för tv-serier. Både jag och sambon är väldigt intresserade av serier, och sitter klistrade några timmar nästan varje kväll. Ni som hängt med här på bloggen en tid har säkert också läst denhär listan från november förra året. 

Orsaken till att jag väldigt sällan själv börjar följa med nya tv-serier är enkel: Jag fastnar. Direkt. När jag bodde ensam i Jeppis kunde jag ju kolla hur mycket jag ville, eftersom jag inte behövde ta nån annans "tv-tid" i beaktande, men sen vi flyttade hit till Årvas, Kalle och jag, har jag ju fått hålla tillbaks lite. Och det har faktiskt resulterat i att jag inte sett EN ENDA tv-serie på egen hand. På nästan två år!!! Helt sjukt alltså. Nå, idag ändrade jag på den saken. Och jag förstod genast varför jag hållit mig så länge... Nu är jag fast.

Idag hade jag inga planer alls för dagen. Steg upp vid halv tio, donade på en stund med diverse grejer, men sen fick jag så tråkigt. Bestämde mig för att det fick bli en tv-seriedag idag. And so it begun. Visste genast vad jag ville se; American Horror Story, som jag och Kalle såg säsong 1 av förra året. Men eftersom Kalle inte var så såld på serien gav han aldrig säsong 2 en chans. Så jag fick helt enkelt ta saken i egna händer. Föredetta skräckfilmsnörd som jag är så är detta den perfekta serien för mig. Jag älskar den! Har sett nio avsnitt av säsong 2 nu och hoppas på att jag ska hinna se alla tretton ännu ikväll, så jag får börja på säsong 3 imorgon. Ja ni hör ju, blir besatt direkt! 

Men för att bryta mitt soffliggarmönster för en stund ska jag sticka ut på en promenad med tjejerna nu...

Check it out om ni inte redan gjort det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar