14 februari 2015

Cheatday

Så i söndags bestämde jag mig för att sluta käka allt jag hittar och bara ha EN fuskdag, som det nog var tänkt från allra första början när jag satte igång med träning och kost.. Hittills har det ju inte gått sådär jättesuperduperbra, men nu har jag faktiskt bestämt mig för att go all in. Dessutom provar jag samtidigt att hålla bort bröd/bakverk för att testa om magen mår bättre av det. Funderar också på ifall mjölken rör till det för mig, men det får jag nog prova ut senare...

I varje fall så började jag då nya livet part 28282 i måndags. Och hör och häpna, jag klarade mig till fredag! Okej, egentligen hade jag inte tänkt äta nåt gott förrän idag, då vi ändå ska göra pizza hemma, men det blev liksom ändrade planer pga jobbet.. Och då måste man ju köra! Det var nämligen så att vi bjöds på vaniljpinnar till efterrätt på dagis, vändagen till ära. Hade inte tänkt ta nån, men så tänkte jag (aja baja!) "jamen en lillan glasspinn gör väl it na", och så åt jag. Där började vansinnet i mitt huvud (soooocckeeeer!) och så slukade jag fem(!) Geisha-hjärtakex på kaffepausen och en näve godis på revyn. Förstås satt jag hela tiden och tänkte vad jag ska äta när jag kommer hem, fuskdagen till ära. MEN, jag lät bli! För så ska det gå till. Bara för att man har cheatday betyder det väl inte att man ska äta ALLT och lite till!? Nä just det.

Och vet ni vad det bästa är? Att jag inte åt några nybakta semlor alls i torsdags!!! Första gången i livet, tror jag. Men vet ni vad det sämsta är? Att jag ändå mått helt crap i magen och varit uppblåst som en ballong hela veckan... Trots att jag dricker Forever's Aloe Vera-dryck (som Carro säljer) varje morgon sen nyårsdagen. Men det får ni höra mer om en annan gång! Nu ska jag försöka lista ut hur jag ska klara mig enda till nästa helg innan jag trycker i mig nåt gott igen... En kamp, är vad det är. Livet, alltså.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar