31 januari 2017

Sista januari

Så var den här, den sista dagen i januari. Kan inte säga att det riktigt blev som jag hade planerat i slutet av denna månad... Igår kväll for jag och mamma sedvanligt på zumba till Jeppis. Kände efter ungefär halva passet att jag hade ont i magen, och började må smått illa när jag spände magmusklerna. Tog mig ändå igenom timmen, bytte om och så åkte vi hemåt. Kände att jag bara började må mer och mer illa, och snart sköljde den välbekanta känslan av att jag kommer behöva spy över mig. Mamma hann just och just svänga upp bilen på gårdsplanen hemma i Jutas, innan jag slängde upp dörren och kaskadspydde. Tog mig hem till Årvas, duschade, borstade tänderna, och när jag skulle gå i säng fick jag i stället gå och krama wc-stolen. Har knappt sovit under natten, utan hela tiden fått springa för att spy. FYFAN. Hade glömt hur det var att ha magafari... Väldigt sällan blir jag ordentligt sjuk, men nu var det tydligen min tur att bli magsjuk då.

Idag var det egentligen meningen att jag skulle göra min andra skoldag för det här året. I stället fick jag stanna hemma och försöka ta mig igenom dagen. Har inte spytt sen klockan fem i morse *peppar peppar*, så hoppeligen gick det snabbt över och jag får återgå till jobbet igen på torsdag, efter att ha varit symptomfri i 48 timmar.

När man är ledig och hemma brukar det ju finns tusen saker att göra, men just idag har jag verkligen ingen ork. Har i princip legat här på vardagsrumssoffan sen klockan tio i morse. Tagit en liten powernap, gått igenom lite räkningar och kvitton, läst bloggar och scrollat igenom Instagram x-antal gånger... Och nu är klockan bara två. Funderar om jag ska ge den omtalade serien Skam en chans, när jag nu ändå är hemma. Så kanske tiden går lite fortare...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar