29 januari 2017

Helgen som gick

Återigen har en helg kommit och gått här i livet. Vår helg började denna gång med ett gympass återföljt av tortilla som fredagsmys. Gjorde ansiktsmask, såg Cast Away och sökte oss sen i säng. På lördag passade vi på att göra god frukost innan vi småningom bilade iväg till Kimo. Basti skulle skruva sin bil, och jag hade tagit på mig träningskläderna så jag säkert skulle komma mig på dagens motionspass. Sagt och gjort, traskade från Kimo hem till Oravais. En timme och femton minuter senare hade jag avverkat mina 7,5 kilometer, och det kändes skönt i benen! Klockan hann som vanligt bli lite mycket, så det blev bara en snabbdusch, föna håret, hoppa i kläderna, och så iväg till Nykaabi. Mammas bff Marianne var på besök från Sverige, och de hade dukat upp till middag. Efter god mat och lite socialiserande åkte vi raka spåret till Årvasgården, för att se årets uppsättning av Byarevyn tillsammans med Madde & Rico, Cila & Vincent och Maria & Mikki. När vi kom oss hem igen hade vi ostbricka och åt några kokosbollar innan vi gav upp för dagen.

Idag for Basti iväg på jakt från morgonen, och själv bilade jag iväg till Vörå för att träffa Linn och lilla Amanda. Linn tog hunden och jag fick öva på att skutta barnvagn. Två timmar traskade vi omkring i byn, och avverkade hela 10,2 kilometer. Erkänner att det blev lite tungt i benen till slut.. Satt och pratade bort några timmar medan vi åt surskorpor och drack te, och sen styrde jag kosan hemåt igen. Gjorde klart en skoluppgift, uppdaterade mig med lite sociala medier, och for sen iväg till Kimo. Svärisarna bjöd på söndagsmiddag, och som avslutning på helgen blev det ett gympass vid Gnistan och så bastu på det.

"Taaacos och tortiljaaas..."
Provade på "The Incredible Face Mask", som vi beställt hem åt oss..
 ... fick nog klart godkänt!
Lördagsfrukost *smileymedhjärtögon*
 Lugnt och skönt längs Kimovägen.
 Mamma och pappa hade gjort god kyckling med potatisgratäng, och en god currybearnaise med det.
 ... och till efterrätt blev det tvåfärgad chokladmousse. Yummie!
 Fullsatt på revyn. Det var nog väldigt konstigt att sitta på fel sida om ridån...
Ostbricka och vin. Ho gambäl e vi?

Nu ska jag söka mig i säng så jag orkar med två dagar på skolbänken igen. Det värsta med när vi är i skolan är att jag blir så förbannat trött.. Är verkligen inte gjord för att sitta stilla en hel dag! Får nog utrusta mig med nån Forever Therm-tablett och lite nötter så jag inte somnar där mitt i föreläsningarna. Kunde ju bli lite pinsamt.. Och kanske en kudde för min stackars rygg, som absolut inte tycker om att sitta på en väldigt obekväm stol hela dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar