Pajbotten:
- 150 g smör
- 1½ dl grahamsmjöl
- 1½ dl vetemjöl
- 2 msk vatten
> Nyp ihop till en pajdeg och tryck ut i smörad form
> Förgrädda i 175 grader, 10 minuter
> Förgrädda i 175 grader, 10 minuter
Fyllning:
- 3 dl grädde (jag använde 2 dl vispgrädde och 1 dl mjölk)
- 3 ägg
- 2 dl riven ost
- Kryddor enligt behag
- ca 300 g skinka
- Två nävar fryst broccoli
- 1/4 Paprika
- 1 tomat
- ca 10 cm purjolök
- ca 10 cm purjolök
> Hacka skinkan, paprikan, purjon och tomaten i passliga bitar
> Rör ihop äggstanningen och tillsätt övriga ingredienser
> Häll över den förgräddade pajbottnen, grädda i 175 grader ca 45 minuter
bra tips
SvaraRadera