15 januari 2017

Om ännu en helg som passerade

Förutom att vi varit på en söndagsutflykt som heter duga denna helg, så har vi också hunnit med en hel del annat. När jag kom hem från jobbet på fredag började jag med att gå ut på en femtio minuters promenad. Skön start på helgen! Tog en snabbdusch, vände ihop en sallad och några dippar, och så hoppade vi i bilen och kurvade iväg till svärföräldrarna i Kimo. Där nalkades det middag, och en väldigt efterlängtad sådan.. Vi gjorde nämligen egna nuggets igen! Hade också massa annat gott, t.ex. lökringar, mozzarellasticks, nudlar med wookgrönsaker... Mums alltså! Dessutom hade jag haft skåprensning och vänt ihop en pepparkaksglass till efterätt. Spelade en runda kort innan vi åkte hem för kvällen.

Yummie!

På lördag drog vi en riktig sovmorgon, och sambon fick nästan släpa mig upp ur sängen klockan elva. Åt lite frukost och bilade sen iväg till Kimo igen, denna gång för att mecka på min bil. Oljebyte stod på schemat! Och det gick ju fint, med en leftovers-matpaus däremellan, när Niklas också kom hem en sväng. På kvällen var vi bjudna på kalas till min syster, som blev hela 22 år gammal. Det bjöds på smörgåstårta om umgänge. Vi stannade kvar en bra stund efter att resten av gästerna åkt iväg, och åt lite av den hemliga smörgåstårtan och kollade film. Tänkte få en smärre chock när termometern visade på -13 grader när vi satte oss i bilen!

Har pimpat sänggaveln lite, som ni kanske ser..
 Alltid lika skönt med sprillans nya lakan!
 Tog bort det sista av julen, nämligen julbelysningen.

Och idag vet ni ju ganska långt vad vi haft på gång. När vi kom hem kollade sambon några avsnitt Farmen medan jag bloggade. Sen höll vi vårt löfte och släpade våra slappa muskler till gymmet. Jag hade mina nya träningstights, så träningen gick som på räls! Nu är det skönt att slappa i soffan en stund efter bastun, med en skål persikokvarg och ett stort vattenglas. Gissar att jag kommer sova som en prinsessa inatt... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar