8 januari 2017

Back to work

En skön ledig söndag bakom. Steg upp vid elvatiden och började sedvanligt med en morgonsmoothie. Sen hoppade jag i ytterkläderna och mötte upp Madde för en promenad i det sköna vädret. Tyvärr ingen sol idag, men temperaturen var desto bättre. Vi lät munnarna gå i takt med fötterna, och plötsligt hade vi avverkat 10,5 kilometer på strax under två timmar. Skönt med en varm dusch på det.. Sambon hämtade upp mig och vi for till Kimo för att dona en stund. Väl hemma igen fixade vi dagens lunch/middag, som blev (kall) varmrökt lax med ugnsrotfrukter- och grönsaker. Mycket smarrigt, men märktes nog verkligen att jag inte haft nåt salt i maten de senaste åtta dagarna, jag blev nämligen väldigt illamående efteråt... Borde kanske ha tänkt på det lite tidigare, att saltad fisk inte var nån bra idé! Menmen, sådee vart e no.

Sen passade jag på att studera lite medan jag vilade på maten. Efter det hände nåt som jag tjatat om i över ett halvår, och som jag nästan trodde att aldrig skulle gå av stapeln... Basti följde med mig till gymmet!!! Där körde vi på då i strax över en timme. Lagom slut i överkroppen nu.. Bastun var varm när vi kom hem, och nu sitter vi i varsin ända av soffan och har ätit/druckit lite kvällsmål. Ska strax söka mig i säng så jag orkar till jobbet igen imorgon.
Snart ere våårin hööni!

Satte upp vita gardiner i sovrummet och bytte till vanligt sängtäcke och kuddar. Fortfarande lite ovant, men det blev ju ljusare åtminstone! Nu ska jag bara försöka få upp nån slags mysbelysning...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar