5 januari 2017

Kallt, me-day och årets första resa bokad

Hej på er i kylan! Här njuter jag för fulla muggar av mina sista lediga dagar. Ute snöar det, som kontrast till de senaste soliga, vackra dagarna. Men fortfarande kallt, brr.. Idag ska jag bilande till Vasa, för att använda min julklapp av sambon - ett presentkort till Vaasa Day Spa. Massage och ansiktsbehandling känns precis rätt idag! Efteråt ska jag träffa Hanna, som jag inte sett på vad som känns som år och dagar. Träning och ett besök till Härmä Halpa Halli i kväll, och så var en till dag "på stickon".

Idag har jag också bokat årets första resa. På sportlovet, som sedvanligt infaller vecka 9, ska jag spendera några dagar i engelska York på besök hos min käraste Tees och hennes lilla familj. Spännande! Kändes verkligen konstigt att söka flyg- och tågbiljetter och googla flygfältskartor.. Har inte gjort det sen förra våren, när jag febrilt planerade inför min USA-resa. Men det fick åtminstone hjärtat att klappa till en extra gång, så något bra ligger det väl i det! 

Nu ska jag dra en plattång genom håret och hoppa i jeansen, som jag inte använt på flera veckor. Åtminstone borde de passa lite bättre nu, gissar att jag ligger på -5 eller 6 kilo på den femte dagen av C9. Imorgon är det vägningsdag igen, så då lär det ju visa sig. Feeling good!

Dagens smarriga frukost:
Smoothiebowl med kokosdryck, Forever's vaniljpulver, fibermix, spenat, hallon och mango, toppat med ½ banan och några hallon. Yummie!

4 kommentarer:

 1. Heja heja med din utmaning att gå ner i vikt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack! behöver nog allt pepp jag kan få :)

   Radera
 2. Va massagen å ansiktsbehandlingen bra? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. joooodå, SÅ skönt! tog ett sånde paket som heitt "Nirvana", värt varenda euro!

   Radera