20 januari 2016

Telefonlös

Vet ni paniken som uppstår när man kommer till jobbet klockan kvart före sju på morgonen, och inser att man har glömt telefonen på laddning hemma i köket? Dessutom stod första barnet redan på gården när jag kom, så ingen chans att hinna svänga om och hämta den.. Nå, det blev telefondetox för min del idag då! Turligen slutade jag redan klockan två, och då var det bara att svänga in via hemmet för att hämta telefonen, och sen vidare till Nykaabi. Men erkänner att det var jobbigt idag... Borde kanske lämna hem mojängen på flit nästa gång!

Det blev en ridtur i det härligt vintriga vädret idag då. Som jag hade sett framemot en skön timme i kylan med bara Ellis hovsteg och mina tankar. Slog till på stort och red utan sadel, för att höja mysfaktorn. Nå, tror ni inte att tanten var på världens fittigaste humör idag? Testade mig på alla vis det bara gick.. Stannade mitt på vägen och vägrade röra en fena, backade halvt ner i diket, hoppade upp lite på bakbenen, löd inte fast hur jag försökte svänga. Fick se mig besegrad och välja en annan väg. Och precis när jag lugnat ner mig så gjorde hon samma sak igen. FÖ HELVETI TANTFAN! Nå, envis som jag är så vägrade jag ge med mig denna gång. Och tillslut fick gamla damen Elli se sig besegrad. Plågade henne med trav och dressyrande resten av turen. Och hem kom vi till slut..


Sambon hade gjort chickenwings och ris till middag, så det har jag nyss avnjutit. Ska hoppa i gymkläderna och traska uppför backen nu och köra ett svettigt pass. Kanske får mig på lite bättre humör... Eller är det kanske ännu nåt som ska skita sig idag?

1 kommentar:

  1. Ja sir he e mang ader som å har hadd en skit dag idag :O för övrigt va min helt okey, men ja sku baka fastlagsbullor å he börja me att johan förstörd första degsatsen och tå ana va laga så jäst int an ett dugg. Å sen tå e sku gräddas så vart ju fanskapi bränd! Och tå fabskapi sku fyllas så va ju mandelmassan för gammal. Sen va ja å till posten å hänta ett paket åt Melvin, likväl visa e se jär heim att en produkt int alls stämd överrens me beskrivningen på websidon. Oj suck alltså, snart blir e no natten så dan tar slut :)

    SvaraRadera