15 januari 2016

En ny favorit

Nu som då (okej who am I kidding, snarare hela tiden!) händer det sig att Kalle spelar upp en ny låt som han fattat tycke för. Fast jag inte alls tycker om låten i fråga första gången jag hör den, så börjar jag nästan med hundra procents säkerhet tycka om den i nåt skede. Om det då är andra eller tjugoandra gången jag hör den, beror väl lite på vad det är för typ av musik det är fråga om. Exempelvis har det flitigt spelats Ghost här de senaste veckorna och månaderna, men jag har ännu inte riktigt fattat grejen. Och hoppas att jag aldrig gör det heller! Men det sa jag ju om Rammstein också, men tji fick jag, över fem år tog det och så plötsligt kom jag på mig själv med att lyssna på bandet i fråga när jag tvättade fönstren i våras... Helt frivilligt!

Ibland händer det sig dessutom att sambon väldigt ivrigt klargör för mig att "denhär låtin kombär do nåo att tyck om!", och i åtta fall av tio stämmer det. Han vet nog ganska bra vid det här laget hurudan musik som går hem hos mig.. Men också på den punkten kan det ta några gånger innan jag riktigt fastnar för en låt han "presenterat" för mig. Idag fick jag en aha-upplevelse gällande en låt som vi lyssnade på för första gången på vägen till Koli i oktober. Redan när första tonerna spelades här i vardagsrummet ikväll tänkte jag "ååh, den här låtin e jo jättebra!", fast jag knappt visste vad det var! Ni kan ju säkert se framför er sambons triumferande min när jag informerade honom om att nu har jag börjat tycka om låten i fråga...

Vilken låt jag pratar om? Denhär:

*rysningar*

3 kommentarer:

  1. Åh tack för påminnelsen! Hörd den här låtin på radio nyligen, men glömd ti koll åpp vem sångarn va. Mäktit!

    SvaraRadera
  2. Älskar ande låtin! :D Verkligen mäkti.

    SvaraRadera
  3. jätte bra låt!! Ja har int lyssna på disturbed på väldigt läng, tyckt myki om di då ja va "yngre", så nu sitter ja o lyssnar igenom en massa av deras låtar :) De e kul då man kommer på nåt som man int har lyssna på väldigt läng o så får man lite nostalgi :)

    SvaraRadera