6 januari 2016

Cold as fuck and problem solved

Goddag i stugorna! Hoppas ni också dragit på er stickasockorna och virat in er i filten! Vädret utomhus ser ljuvligt ut, men (sol)skenet bedrar. Vår temperaturmätare visar just nu på -26 grader, och det känns verkligen inomhus också... Idag hade jag satt på alarm 10, för att försöka komma in i åtminstone liiite bättre rutiner. Vet att det knappast hjälper så mycket, när klockan ringer 0600 imorgon. ZzZ! Nå, he e väl bara ti lägg igang.

Idag är det tredje dagen på C9 för mig. Känns fortfarande riktigt bra, och är ytterst chockerad över hur smidigt och smärtfritt det gått! Kan inte säga att jag varit döhungrig eller ens mått dåligt för att jag inte ätit nåt. Från och med idag och fram till nästa veckas tisdag får jag äta lite mer, så det känns bra. Vågen visade -2,2 kg idag, så vet ni det motiverar att fortsätta! Ni ska få se att jag inte är nån tjockis längre när vi åker iväg till New York i juni. I can do it.

På tal om New York ja, från askan in i elden.. I natt bokade vi flygen! Fick en knyck när mamma kommenterade att de hade kampanjpris på Finnair, och bokade sen inrikesflyget LA-NY direkt via Delta Airlines. Och vet ni, vi sparade nästan 300€!!! Det är ju helt sjukt. Blev sist och slutligen inte ens 750 per person, och då flyger vi Vasa-Helsingfors-New York-Helsingfors-Vasa (513€) och Los Angeles-New York (ca 170€), plus avbokningsförsäkring (45€/person) för alla flyg. WOO to da madafakin HOO liksom! Nu är det verklighet, drömmen jag haft i så många år. Vi åker fem veckor till USA i juni-juli!

2 kommentarer: