1 januari 2016

New Years Eve

I år igen var det Kalle och jag som dukade upp till nyårsmiddag och fest, och på gästlistan hade vi mina kära tjängan på språng (minus Sara) med karar, plus Mange och Einar. Vi åt god trerätters middag, spelade "Inte ens nära!", drack bål, lyssnade på musik, pratade, sköt raketer och skålade i skumpa vid tolvslaget, badade tunna, åt chips och skrattade massor. Sen blev jag trött och gick och lade mig och vaknade bara snabbt när gästerna skulle åka. Snacka om bra värdinna... Nå, tur att värden åtminstone var vaken! Till klockan sex på morgonen..

 Hade gjort en enkel dukning med mitt nya Victoria-porslin från Perfect Home. Nu borde jag bara införskaffa finglas av nåt slag...
 Mutade sambon att köpa mig en nyårsbukett.
 Till förrätt blev det Kalles fammos kavring, salladsblad och röra med varmrökt lax. Gott! Men tydligen var jag inte så bra på att fotografera...
... men vilken tur att vi hade mästerfotografen Maria i vårt gäng som knäppte en fining!
 Till varmrätt bjöd vi på hasselbackspotatis, två olika sorters kött, svartvinbärssås samt vitlöksbatong. Cila hade gjort sallad.
 
Maria stod för den underbart goda efterrätten, vitchokladpannacotta med hallon.
 Sen var det dags för fotografering! Mikki fick agera tålmodig fotograf.
Marias bild.
 Vårt fina gäng!
 Maria försökte lära mig hur man fotograferar raketer. Det gick inte sådär värst jättebra alltså. Får nog gå på fotokurs tills nästa år!
Marias bild.
 
Did we have a party last night?

TUSEN TACK för en toppenkväll, alla inblandade!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar