23 januari 2016

En annan ny favoritlåt

Som ni kanske vet så fastnar jag väldigt sällan för ny musik. Tycker att allt låter lika, bas och konstiga datorfixade ljud och enformig text till det. Inget jag hurrar för, utan håller mig hellre till gamla hederliga godingar, oftast inom rock-kategorin, till sambons stora förtjusning. Men några gånger i året uppenbarar sig en ny låt inom den lite dansvänligare kategorin, och jag diggar. Denna vecka hände det sig faktiskt att jag en dag på väg hem från jobbet hörde en låt på radion som jag tyckte var riktigt skön. Hann aldrig uppfatta vad det var för låt och vem som sjöng. Men som tur spelar X3M oftast samma låtar flera dagar i veckan, och i onsdags fångade jag låten inte bara en, utan två gånger! Först i bilen på väg hem och sen på gymmet. Och på andra gången noterade jag artisten. Sen dess har låtens ljuva toner ljudit här i högtalarna x-antal gånger. Till sambons stora förskräckelse, haha!

Alan Walker (med Iselin Solheim) - Faded

Får det riktigt att knycka i mina ben! Tror denna skulle passa perfekt som cooldown på zumban, just sayin'... Och för att inte prata om hur mycket jag tycker om Iselin Solheims röst! Gah. Fint namn har hon också. Sambons kommentar om låten "nåjaa, it vare jo dålit, men alltså heila låtin e jo bara sama". Okej, det kan jag väl lite hålla med om.. Men spelar inte så stor roll bara den drar med mig. En till ny favorit detta år, och januari är inte ens slut! Vem vet, kanske detta är året när jag konverterar till "normal" musik...

1 kommentar:

  1. Idag tå vi satt i biln prata vi å om hande låtin. Hedi börjani e liti missvisand för man tror heila låtin ska vara riktit lugn å skön, men sen kommer hedi moderna plinkasi in. Så ja har int ännu kuna bestäm me om låtin e hiss eller diss, men helt klart en liti annorlunda låt som nog gar ti hör på :)

    SvaraRadera