23 juli 2015

Mitt drömbröllop

Medan vi var på resa ordnade jag, som någon kanske lade märke till, frågestund här på bloggen. MX frågade då "Hurudant skulle ditt dröm bröllop vara, stort och pampigt eller litet och mysigt?", och det fick mig att ge mig in i en bröllopsrumba utan dess like på Pinterest. Egentligen har jag inte tänkt så mycket på hurudant mitt drömbröllop skulle vara, eftersom ja, det känns ganska avlägset ännu. Men med tanke på att jag genast visste vad jag skulle skriva in för sökord på Pinterest och ganska fort hittade massa bilder att spara, så tror jag nog jag vet vartåt det lutar i alla fall.

Nu är alla dessa idéer, tankar och bilder bara mina egna. Kalle och jag har inte ens pratat om att gifta oss, hah, vi är ju inte ens förlovade. Så allt detta är bara mina egna fantasier, inspiration till mitt drömbröllop.

Årstid: Sensommar eller höst
Festplats: Gammal uthusbyggnad/lada
Färgtema: Gammalrosa med inslag av grått
Klänning: Öppen rygg
Frisyr: Enkel uppsättning med flätor, lockar och blommor
Bröllopets tema: Gammaldags, musik
Tårta: Våningstårta med blomdekorationer
Blombukett: Pioner, rosor, hjärtan på tråd
Alla bilder kommer från Pinterest

Jag vill att den huvudsakliga känslan på bröllopet är mysig, trots att det troligen blir ganska många gäster (mycket släkt och vänner). Vill absolut gifta mig i kyrkan, sen ha en rustik fest i en gammal lada eller dylikt. Eftersom både Kalle (om vi nu antar att jag ska gifta mig med honom!) och jag är musikintresserade, ska det genomsyra bröllopsfesten. Open stage skulle vara najs, där gästerna får ta till micken om de känner för det. En kakbuffé är ett måste för denhär bullaälskaren. Gammaldags dekorationer såsom stegar, trälådor osv, och en färgskala som går i gammalrosa och grått. Klänningen och håruppsättningen får vara ganska enkel. Brudgummen får gärna ha fluga, inte slips. Hängslar skulle vara snyggt till byxorna också. Likadana klänningar åt brudtärnorna, eller åtminstone samma färg.

Så ja, summa summarum, stort bröllop, men mysigt. Väldigt min (vår) stil. Mycket musik. Och goda bakverk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar