5 juli 2015

Fotomodell för en dag

Jag antar att de flesta som rör sig på sociala medier börjar vara bekanta med konceptet som Model Lab står för. Om inte, så kan jag kort berätta att man får gå på en gratis fotografering, där man blir sminkad, har tid för att styla sitt eget hår, fotograferas med olika bakgrunder, och får i slutändan en portfolio med 60 bilder att välja mellan. Om man sen tycker om nån av bilderna, så får man köpa dem (för en alltför hög summa).

Och såhär har det gått även för mig. Blev inbjuden till fotograferingen som hölls i Jakobstad i helgen, så idag har jag varit till Jugendsalen och fixat till mig lite. Många fina bilder blev det, och Kalle och jag satt länge och skrapade oss i huvudet och funderade vilka jag skulle välja. Tillslut blev det elva bilder (varav en på köpet). Nu kommer jag faktiskt för första gången att använda en egen bildstämpel, bara så att ingen ska kunna stjäla de bilder jag faktiskt betalt för. Får se om det blir en vana härefter att sätta stämpel på mina bilder.. Har ju ignorerat det i sex år redan, så varför sluta nu..? Hehe.

Nåja, fyra favoriter:
Bilderna är förminskade, så kvaliteten är kanske lite sämre än originalen.

7 kommentarer:

 1. Vackra fotografier med fin modell. Troligen en rolig och minnesvärd dag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack ska du ha! det var jätteroligt :)

   Radera
 2. Guuuuuud va fina!! Första bilden blev min största favorit, men alla är verkligen jättefina! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. oj tack :) tro de eller ej, första bilden hade redan åkt i skräpkorgen hos fotografen, tills ja ångrade mej.. å tur var väl de, nu e de min favorit!

   Radera
 3. Vad kostade det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. alltför mycket.. en bild var 55€, sen blev det billigare ju fler man köpte. så 11 bilder var strax under 200€.

   Radera
 4. Bild nr 3 & 4 är JÄTTEWOW! :) Kiva koncept, synd att bilderna sen ska va så dyra!

  SvaraRadera