10 juli 2015

Loma lomassa osa 2

På den andra dagen under min Tammerfors-semester var det regnigt. Så efter att vi tagit en ordentlig sovmorgon (steg upp tolv, haha!) fixade vi frukost, och åkte sen iväg till Ideapark och IKEA för att fördriva lite tid. Tiden fick vi att gå, men inte pengarna. Men det var också meningen! Jag köpte en ny after sun, hårinpackning och en ny bikini (för 7 euro!) vid Ideapark. Vid IKEA blev det bara ett paket doftljus. Förstås lunchade vi också, samt köpte en 80 cents pehmis vid IKEA. Tillbaks på stugan var vi runt halv åtta. Då blev det mera chillande och kortspel, men vi eldade också igång bastun och tog oss två dopp. Riktigt skönt!

Under dagen gick jag också runt och tog massa bilder på stugan och tomten, så i detta inlägg får ni se bilderna från insidan. Utomhus-bilderna får ni med sista dagens bilder imorgon.

 Frukost, dagens viktigaste mål!
It's damn raining...
 In rikto zeeeebra!
Här sov Sandra...
 ... och här sov jag! Lyxigt med hela loftet för mig själv.
 Hejhej, här har ni suddiga mig! Dressed upp and ready for some shopping.
 Kunde ha köpt halsbandet bara för den snygga asken!
 Sen hittade vi världens coolaste matställe. På andra våningen i Ideapark hade de ett ganska nytt(?) ställe, Daddy's Diner. 50-tals amerikansk stil, och såååå himla god mat!
 Bredvid låg ett litet café som hörde under samma, tyvärr provade vi inte, trots att deras glassportioner såg himmelska ut..
Min supergoda Double Bacon Burger, med dubbel Black Angus-biffar samt smarriga dippfranskisar till. Totalt värt varenda cent!
 De obligatoriska vi-har-varit-på-IKEA-bilderna.
Lite kortspelas igen i väntan på bastun.
 Bästa att värma sig en stund inomhus om man ska våga gå ut på ett dopp!
Jag vågade doppa mig - två gånger till och med!
 Som after-sauna fixade vi jordgubbar med vaniljglass. GÖÖÖTT!
.. och sen blev det TUC-kex och kortspel. Igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar