10 juli 2015

Inga planer

Vet ni hur skönt det är att vakna upp på en fredag morgon, och inte ha en endaste plan för hela dagen? Sov till strax efter tio, låg och drog mig i sängen med bloggar och övriga sociala medier till elva. Fixade frukost i form av jordgubbar med mjölk samt två Reissumies-smörgåsar med ost och gurka, och läste samtidigt min sprillans nya Avotakka-tidning, som damp ner i postlådan igår. Startade en diskmaskin, borstade tänderna och bäddade sängen.

Nu ligger jag bänkad i soffan och funderar vad jag ska hitta på idag. När sambon kommer hem ska vi fixa tortillas som fredagsmiddag, men annars har jag inga planer för dagen. Vädret är halvsoligt, sådär mittemellan sol och moln, så det tyvärr inte räcker till en stranddag. Har massor jag borde, kunde eller vill göra, men vet inte riktigt var jag ska börja, eller om jag överhuvudtaget ska börja nånstans! Ni vet, när man har semester är det faktiskt meningen att man ska ha lite tråkigt och bara göra ingenting ibland...

Här är några saker jag kunde göra idag:
- Kolla på en svensk miniserie som Kalle tipsade mig om
- Gå ner och rensa den sista tredjedelen av rabatten
- Plocka ögonbrynen och lacka om naglarna
- Skrapa, slipa och måla mitt loppisfyndade soffbord
- Åka och hälsa på nån
- Träna
- Slänga mig in i husens förunderliga värld
- Planera nästa sommars långresa
- Läsa

Återstår att se vad jag kommer mig för denna lediga fredag. Ska åtminstone börja med att färdigställa x-antal blogginlägg som ligger i utkastet. Adios!

1 kommentar:

  1. Rekommenderar verkligen Morran & Tobias. Roligast jag sett på länge :D

    SvaraRadera