2 juli 2015

40 snabba frågor

Carro hade gjort en sån bra frågelista, så jag tog och snodde (sällan!) av henne:

1. Vad var det första du tänkte på när du vaknade i morse? "Ere fint väder ida!?"
2. Hur är det att bo med dig? Ganska trevligt, skulle jag tro. Speciellt om man tycker om ordning och reda, struktur och pedantism.
3. Vad får man inte göra hemma hos dig? Hälla diverse drycker på mattor, kuddar, dukar etc.
4. Var är det förbjudet att rota? I mina byrålådor eller klädskåp.
5. Om ditt liv vore en låt, hur skulle det låta då? "She's a bad bad girlfriend" nånä! Det skulle nog vara en mix av många låtar, det. Kan kanske återkomma till det en annan gång!
6. Hur är det att gräla med dig? Inte så värst kul, alltså. Eller ja, jag har ofta bra argument, men blir ofta riktigt jävla förbannad när motparten inte lyssnar på vad jag har att lägga fram.
7. Hur uppmärksamhetskåt är du? Inte så farligt, faktiskt.
8. Vad är det sjukaste du har i garderoben? Har nog inget riktigt sjukt i garderoben, men närmast kommer väl kanske ettpar riktigt fula ljusrosa collegeshorts.
9. När vill du bara dra täcket över huvudet och stänga ner internet? När nån skriver nåt om vädret på Facebook. ALLTSÅ HÄRRIGUU VI FATAR ATT E SNÖGAR IDA, DO BÖV ITT SKRIV E!
10. Vad skulle du aldrig tacka ja till? Hoppa benji/fallskärm eller nåt liknande för en summa pengar.
11. Sjukaste erbjudandet nu nånsin fått? Ni vill it veta... Nä, inget farligt, bara några skamliga förslag nu som då.
12. Vem whatsappade du senast? Conny
13. Vad stod det? "Jaa jyst :D"
14. Största fördomarna om dig? Att jag är en badass för att jag har tatueringar, kör varmans, är lite mörkare än alla andra och svär mycket.
15. Vad är du beroende av? Läppomada!
16. När begick du senast ett brott? Igår när jag körde för hårt med bilen. Men när gör jag inte det egentligen?
17. Var är du född? På Jeppis BB.
18. Crazy katt eller hundlady? H-A-T-A-R katter! (sori no baa) Men skulle väldigt gärna ha egen hund nån dag.
19. Vad ska du göra när du blir "stor"? Jobba med det jag gör nu! Ha ett fint hus och en fin familj. Resa till ställen jag vill besöka.
20. Vad är kärlek? Komplicerat... Nämen, när man riktigt tycker om nån, som man fullständigt kan vara sig själv med, när man litar på nån annan till hundra procent, känner respekt för varandra och trivs i varandras sällskap.
21. Ditt största komplex? Mina lår. FYFAN.
22. Är du feg? Nä! Ibland undrar jag om jag inte borde ha fått nån bokstavskombination när jag var liten.. Säger vadsomhelst åt vemsomhelst, haha! Men kan ibland vara feg till att ta initiativ med nya mänskor.
23. Vilken kroppsdel är du mest stolt över? Mina ögon.
24. Vad på din kropp är inte äkta? Fleshi, he ha ja bara låna.
25. När önskar du att du inte vore Maria Heikkilä? När alla världens problem som behöver lösas läggs på mina axlar på en gång...
26. Vem bad du senast dra åt helvete? Det var nog säkert Kalle, den stackaren. Men mest på skoj tror jag!
27. Vilken egenskap önskar du att du hade? Bättre på att lyssna på andra och ge goda råd... Jag är oftast den som FÅR råd, inte ger...
28. Vem var du i skolan? Hon som sågs och hördes mest. Men lyckades samtidigt vara väldigt duktig i skolan och fick bra betyg.
29. Hemmakväll eller utekväll? Beror på, men för det mesta föredrar jag nog hemmakväll!
30. Shots eller öl? Hatar öl, tål inte brännvin. Men måste jag välja så.. shottar!
31. Vad gör du om 10 år? Sitter i mitt alldeles egna hus nånstans och försöker blogga med två skrikande ungar i bakgrunden och en karl som ligger på soffan och snarkar.
32. Vad får dig att tappa kontrollen? Idiot-fyllon som bara jamsar på om samma sak igen och igen och igen, och aldrig har nåt vettigt att komma med.
33. Vad är det sjukaste du nånsin gjort? *censur*
34. Vad är du mest rädd för? Förutom höjder, kanske att bli superfet och ensam och aldrig göra nåt vettigt av mitt liv.
35. Vad klarar du dig inte utan? Läppomada, som jag redan skrev.. Men annars kanske internet. Är nog väldigt beroende!
36. Vad skulle få dig att sluta blogga? Om nån skrev nåt riktigt taskigt tusen gånger, om jag inte hade tid, eller om ingen gav ett skit i ifall jag bloggade eller inte.
37. Om bloggkarriären gick helt åt pipan, vad skulle du hitta för nytt intresse? Haha, har nog inte direkt nån bloggkarriär att prata om, skriver mest för mig själv och mina närmaste sörjande. Men ifall jag inte bloggade skulle jag faktiskt vilja hålla på med scrapbooking på fritiden!
38. En egenskap du gärna skulle ge bort? Pedant.. Om det är en egenskap?
39. Vågar du stå för dina åsikter? Alla tider! Det värsta som finns är folk som vänder kappan efter vinden, eller aldrig vågar yttra sig eller stå för vad de tycker. Aldrig en tyst grå mus!
40. Vad är meningen med livet? Att ha människor kring sig som man älskar och som älskar en tillbaks, att hitta något meningsfullt att göra om dagarna, och att vara lycklig. TYP.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar