15 juli 2015

Menen lomalle

Denhär flickon åker snart iväg på semester! Countdownen till Dublin och London börjar vara farligt låg nu.. Imorgon 10:30 hämtar vi upp Madde och Rico i Tacksamviken, och åker sen iväg mot Tammerfors. Flyget till London lyfter hoppeligen vid 16-tiden, och sen blir det strax över en timmes väntetid på Stansted innan vi flyger vidare till Dublin. Så med bra tur sitter vi nånstans på en pub i Dublin denhär tiden imorgon! 

Nu har jag varit lite bisi idag (varit till Vasa och semestershoppat lite med svärmor, varit på första Rapakunkku-mötet, packat osv.), så har tyvärr inte alls hunnit med bloggen som jag tänkt mig. Hade ju faktiskt tänkt tidsinställa några inlägg åt er så ni inte saknar mig alltför mycket under tiden jag är borta.. Tyvärr blev det såhär, om jag inte är riktigt super morgonpigg och hinner med alla bestyr i god tid och får plitat ner några inlägg imorgon innan vi åker, så får ni klara er! Kan rekommendera att ni följer mig på Instagram ifall ni är nyfikna på uppdatering. Vågar inte lova att jag hinner med nån blogguppdatering nämligen. Och ifall jag gör det, kan jag nästan lova att inläggen ser lite konstiga ut. 

Så att jo. Blir tyst på bloggen framtill tisdag kväll eller onsdag, på ett ungefär. Jag är i Dublin och London så länge, okej? Cheers!

Tack å hej, leverpastej!

1 kommentar: