4 juni 2015

Remind me

Halåo! I'm alive and well, trots att det varit lite skralt med uppdateringar här på bloggen de senaste dagarna. Alltid när jag är sjuk (okej, nu är jag faktiskt inte sjuk-sjuk, men vilar fortfarande ryggen efter ryggskottet!) så förundras jag över hur jag hinner med allt jag vill och borde göra när jag är frisk. Ta nu denhär veckan som ett gott exempel: I måndags jycklade jag bort hela kvällen istället för att göra något vettigt. Kunde ha förberett inför Sorakunkku, gått på en promenad, städat... Men istället provade jag nätshoppade kläder och slappade på soffan. I tisdags var jag ju i jobbet 9-20, så där hade jag väl faktiskt en ursäkt varför jag inte hann med nåt annat! Igår slutade jag redan klockan två, och skulle ha hunnit dammtorka hela huset + göra mat innan Kalle kom hem, meeen istället funderade jag på min lådvägg medan jag kockade. Sen for jag på NNSB-talko, där jag sist och slutligen inte gjorde ett skit, förutom att koka kaffe, kaväära och grilla korv. 

Idag förlängde jag jobbdagen med planeringsmöte på nya jobbet. Kom hem strax efter fyra. Gjorde mat. Åt. Och sen satte vi igång med städningen. Halv åtta var vi färdiga, och sen dess har jag duschat (hade tydligen glömt att göra det de senaste tre-fyra dagarna) och nu har jag landat på soffan igen. Kan någon berätta för mig hur jag hade hunnit med mina vanliga kvällsrutiner, dvs. TRÄNING, mellan allt dethär? Nä hohho. Jag blir alltid så förslappad när jag vilar från sjukdomar...

Men på tal om något helt annat: Idag har jag börjat dricka Vemma. Det var för nån vecka sen som jag blev kontaktad av Robert, som kom hit och höll en presentation för mig. Jag som haft så mycket sjukdomar och problem med magen tänkte att jag förlorar väl inget på att prova köpa denna omtalade hälsodryck åtminstone en gång. Så det gjorde jag. Lovar att uppdatera er om vad jag tycker om effekten!

Enda bilden jag orkade ta efter dagens städning. Sori! Borde gå en runda med systemkameran här inne snart..

2 kommentarer:

  1. Oj så fin inredning ni har! Färgerna går så fint ihop med varandra :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. oj tack ska du ha! :) resten av huset går i grå/beige med mintgrönt och rosa som accentfärger, så egentligen är sovrummet lite udda!

      Radera