30 juni 2015

Den andra semesterdagen

På den andra semesterdagen åkte hon också iväg på en liten roadtrip. Denna gången söderut, till Vasa. Hade satt alarm på strax före nio, för halv elva skulle jag befinna mig vid besiktningsstationen i Stenhaga för att visa upp Razze. 10:20 körde besiktningsmannen in bilen, och ungefär tio minuter senare var han klar. Godkänd, förutom några söndriga bakljus. Kunde ha gått betydligt värre... Sen brassade jag in till stan en sväng, gick in i exakt två butiker, lunchade för mig själv på Arnold's, och sen snabbt till grottan för att hämta bilen. Hade tack och lov inte hunnit få nån böteslapp på mina några minuter övertid... For ännu via Minimani och Plantagen innan jag åkte hemåt igen. Stannade dock till i Kålax vid Solstrands trädgård för att handla hem lite fler sommarblommor (som om jag skulle behöva det...). 

När jag kom hem gick jag ganska fort ner och planterade blommor, tills sambon kom och det var dags för middag: Ris och kycklingvingar. Sambon städade köket och jag vessan, sen for han iväg till verkstan och jag bänkade mig här i soffan. Inväntar Madde som strax borde komma, vi ska boka hotell till London- och Dublinresan. Det närmar sig! Bara 16 dagar kvar... Sen får vi se om jag dammsuger eller går på en promenad ikväll. Återstår att se.

Åt en god toast på Arnold's.
Skulle egentligen inte köpa nåt, men på Hemtex hade de så bra erbjudanden att jag inte kunde låta bli! -50% på massa saker, och dessutom fick man 10€ rabatt om man handlade för 50€. Så bordsduken, disktrasan, lampan och de fyra handdukarna fick jag för 40€! Vid Minimani hittade jag dessutom en mintig trälåda, en ljuskopp och en krittavla för 10€. Kunde inte motstå...
Lampan har jag dräglat över en tid redan, och kunde inte låta den bli kvar när den var nedsatt från 45 till 20..
Och vet ni, mina Odd Molly hade äntligen kommit till posten!!! Nu återstår bara att välja vilken av dem jag ska behålla.. Gråa eller mintgröna?

3 kommentarer:

  1. Fina grejer du hitta :)

    SvaraRadera
  2. tack! får nog va nöjd me fynden :)

    SvaraRadera
  3. superfina båda koftorna men kanske nog ändå hade hållit i den mintgröna :) älskar canna modellen!

    SvaraRadera