17 juni 2015

Datorfritt

Jag känner att bloggen, och jag själv också, sakta men säkert glider in i semesterläge. Nu har jag bara 1+5 arbetsdagar kvar, sen inleder jag äntligen semestrandet. Som jag har väntat! 5 veckor av ledighet... Idag är det första dagen som jag faktiskt på riktigt känner att det är sommar. Trots rätt kalla vindar så var det verkligen varmt och härligt ute i solen idag på eftermiddagen. Direkt jag kom hem från jobbet kände jag att jag behövde vara ute. Så jag klippte gräset. Men mer om det senare..

Vad jag egentligen tänkte skriva om idag var att det på senaste tiden blivit någon enstaka helt datorfri dag i veckan. Och vet ni, det behövs verkligen! Igår t.ex. så satte jag inte igång datorn en endaste gång. Visst kollade jag både Facebook, Instagram och Bloglovin' helt i vanlig ordning, men det gör jag via telefonen, så det räknas inte.. Det är timmarna på datorn som vill bli onödigt många per kväll. Men igår gjorde jag bara vettiga saker! Som att shoppa loss på Vörå-Halppis tillsammans med Louise, koka mat klockan sex på kvällen, promenera en timme i solnedgången med Madde och Maria, duscha.. Och sen lyckades jag gå och lägga mig före klockan tolv också! Händer väldigt sällan.

Fyndat på Halppis i Vörå (minus lemonadflaskorna, för dem köpte jag i Haparanda) för 25€.

Ikväll blir det däremot en riktigt datanörd-kväll har jag på känn. Kommer just från matbordet, spaghetti och morosås blev det till middag, en evig favorit. Ni vet väl att man ska sätta kanel i såsen så blir det någon alldeles extra över morona? Prova! Kalle stack iväg till verkstan för att fixa på Kardaanikunkku-bilen, och jag blev sur för att vi aldrig får skruvat upp dedär lådorna på väggen så jag får inreda och fixa nån gång. "Tå ja kombär hejm hendar vi no!" sade han.
Mm-hmm, he vill ja si, suckade jag.

Tåo in selfie!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar