12 juni 2015

Långpromenadernas förlovade årstid

Fast jag nästan gett upp hoppet om att det alls ska bli sommarväder i år, så njuter jag av årstiden. Just nu är det nämligen perfekt väder för långpromenader i goda vänner sällskap! Denhär veckan t.ex. har jag redan varit ute på tre promenader. I onsdags efter att jag varit med Madde på Enjo-party så gick vi en timmes runda längs skogsvägarna. Igår for jag och Linn ut på "vilsobein" (ni vet, vilsopeed, men vi gick ju...) 11 kilometer. Och idag efter jobbet kom Sara hit, och vi plågade våra stackars ben och torra strupar i 1h 35 minuter. Härligt är bara förnamnet! Blev till och med lite brun i fejset efter dagens långläng. Smakade gott med crepes efter det kan jag säga...

Sådär annars kan jag väl berätta att sambon åker iväg till Alastaro hela helgen. Klockan halv fyra inatt stiger han upp och så sticker de iväg, svärfar och han. Själv har jag valt att stanna hemma, för att ja, varmans är bara inte lika intressant när man inte själv får köra. Svärfar kommer att köra EVK-FM där både imorgon och på söndag. Jag håller tummarna hemifrån! Här i hemknutarna har jag inga storslagna planer, ännu i alla fall. Imorgon sticker jag och Madde iväg på loppisrace till Munsala. Sen borde jag klippa gräsmattan om det inte regnar på söndag. Men annars är det fritt upp. Fint så!

Mina tre senaste från Instagram (den fjärde hade jag tydligen inte publicerat på Facebook, så kunde inte stjäla den därifrån):
Ute på långtur tillsammans med Linn och Pelle längs Vöråvägarna!
Ett fredagsfint vardagsrum.
 Årets första Hällnäs-glass!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar