1 juni 2015

01 June

Första juni, och vädret är ungefär som förväntat. Soligt, blåsigt och regnigt omvartannat! I jobbet har vi städat hela dagen lång. Avdelningen där jag jobbat ska tömmas helt och hållet, så jag, Kerstin och Tora har kämpat på med att riva ur skåp och länsa väggar... Huhhu! Hem kom jag strax efter fyra. Bokförde maj månads ekonomi och tog det lugnt nån minut. Värmde lite av lördagens "somarmatin" (recept på intågande möjligtvis) och for sen på veckans matshopping. Sen var det meningen att jag skulle göra NNSB-grejs, vi kör ju faktiskt Sorakunkku på söndag! (ni kommer väl och hejar?!) Meeen så hade jag ju hämtat hem ett H&M- och Ellospaket, så dit for hastigt några timmar.. Nu är det bara kvällsmål och Game of Thrones kvar denhär kvällen då!

Ett skepp kom lastat med ett sommarpaket från H&M!
- Mintgrön topp, blåvitrandig peplum, svartvitrandig t-shirt, randiga bikinibyxor, jeansshorts, svarta enkla ballerinas, klänning, träningstopp, solbrillor, och ett till par "pyjamasbyxor", dvs joggers.
 Tack och lov så hamnade jag att skicka tillbaks över hälften av H&M-paketets innehåll.. Annars hade det blivit lite dyyyyrt!
 Beställde nytt sängtäcke från Ellos. Ville ha ett tjockt vitt som inte kostade hundra euro. Detta var tjockt, vitt och kostade 30€. Dock hade det en lite felfärgad stjärna på mitten...
 .. men det gick ju bra att lösa!
 Vem älskar kuddar i dethär hushållet..?
 Beställde också en ny fönsterlampa till köket, och en fin gammalrosa burk, från Ellos.

Sen blev jag lite ivrig att testa systemkameran:
 Fa-haan när jag inte vet hur man får av blixten!!! (kanske borde läsa instruktionsboken right about now...)
 
 Vimplarna som följde med hem från Granit i Helsingfors hittade en plats i vardagsrumshörnet.
 Lådorna väntar snällt i udda hörna på att spikas upp på vardagsrumsväggen... Nyaste inköpet ser ni längst till vänster! Nu är det bara EN som är på vift i Jepo, sen är jag redo att borra!
Om ni kollar riktigt noga ser ni en slappande bloggare med rosa mysbyxor som visar peace-tecknet i tv:n. Hejbara!

FOTAT MED NIKON D3100

1 kommentar:

  1. Ha hadd låna en Nikon D3200 å tär fick man åv blixten (tå man hadd på automatiskt alltihåop) genom att tryck på en knapp med "i" (info) till vänster om bildskärmin. #heendajakanomsystemkameror Hoppas du hittar :D

    SvaraRadera