17 juni 2015

Lådväggen

Äntligen kan jag ligga här i soffan och beundra mitt mästerverk. Projektet, som jag nästan trodde att bara skulle förbli en dröm. Som jag har kämpat med att söka efter gamla lådor. Släpa hem dem från diverse loppis och skrothögar. Småprylar har jag samlat i oändlighet, så det var aldrig ett problem att "fylla" dem... Ikväll fick vi äntligen tummen ur här hemma och hjälptes åt med att skruva upp mina fem små lådor. Har fortfarande fyra stora (70x46) samt en krokig fanerlåda som jag inte hittade användning för. Men om inte annat får jag väl sälja vidare dem!

Är så jävla nöjd med slutresultatet så det går inte att beskriva! ÄNTLIGEN fick jag min efterlängtade lådvägg! Nu är det bara detdär soffbordet som fattas, så är vardagsrummet komplett.. Vilken förändring alltså! Sjukt. Ja, och sen ska ju Kalle ha sin LP-spelare på plats också (där stjärnorna och garderobsblomman står nu). Men först måste han ersätta sin gamla trogna stereo med ett nytt högtalarsystem. Så att.. Nästa år kanske!? Tills dess ska jag njuta av mina hyllor och prylar. Så många fina saker fick plats där!

Kunde inte hålla mig från att klicka några bilder med systemkameran:

 Denna lilla låda fyndade jag på Jepo-loppis för 3 euro.
 Kanske ni minns att jag på samma loppis köpte en lampa (mest för den mintgröna foten)? Här har ni den! Spraymålade den äckligt gula skärmen svart. Om man inte kollar så noga så blev det ganska snyggt.
 För den som undrar: Finns på IKEA.
 Här hittar ni ett av mina färskaste inköp: Spegeln från Munsala-loppisrace. Kostade mig en femma.
 Summa summarum: Nytt och gammalt, IKEA och loppisfynd, i en salig blandning. That's how I like it!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar