30 juni 2015

Första semesterdagen

Min första riktiga semesterdag, måndag, och jag hann med ett och annat. Sov relativt länge, donade på lite inomhus, och gick sen ner och satte igång med ett av helgens loppisfynd. Mer om det en annan gång! Sen duschade jag, slängde i mig lite mat, hoppade i fräscha kläder, och bilade iväg till Hällnäs-loppis. Där fyndade jag en skjorta och ett par vinterskor, totalsaldo: 7€! Styrde kosan vidare mot Jeppis, tillsammans med alla husvagnarna... Första stoppet blev Sunds trädgård, där jag också gjorde några små inköp. Vidare till Jysk, Halppis, och sen "slutdestinationen", dvs. Café Skorpan i Skata, där jag träffade upp Josse. Vi lunchade lite, tog varsin glass, och pratade bort timmar. Riktigt skönt! Sen gick jag en sväng på Prisma innan jag åkte vidare till Järnvägsgatan. Först varvade jag loppisarna, och sen var det dags för sedvanlig måndagszumba på Studio Z. Hemma var jag igen vid tiotiden. En riktig tiopoängare till första semesterdag! Ja, eller vädret hade ju kunnat va lite bättre förstås... 

Sånt som händer när man bara har en skruvmejsel att ta till!
Vid Sunds hade de som vanligt massa fint.
På skorpan åt vi "varma mackor" med prosciutto och mozarella. Göttens!
Dessert: Hemgjord glass med smakerna choklad och vanilj-jordgubb. SUPÄGOTT!
Jag var en av få som inte tidigare besökt Skorpan. Men nu vet jag var jag ska börja fördriva mina lediga Jeppis-stunder. Otroligt mysigt ställe!
(nån som kärat ner sig i Humle i år...)
Förstås köpte jag hem lite "souvenirer" åt mig och Kalle. Typ de godaste kanelbullarna jag ätit i hela mitt liv. OCH JAG HAR ÄTIT MÅNGA.
Amida-loppis.
SBR-loppis nedanför Studio Z.
En av mina absoluta favoritböcker, 2€.
Köpte på Prisma...
Från Hällnäs-loppis för 2€.
Och så dagens fynd: Mina favoritvinterskor, i min storlek, för FEM JÄVLA EURO!!! Vet ni hur bra!? De jag har från tidigare betalade jag 60(!) för, och de börjar verkligen ha sett sina bästa dagar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar