20 juni 2015

Den spontana midsommarfesten

Vår midsommarafton började med en skön sovmorgon. På eftermiddagen for vi en sväng till Kalles föräldrars villa, för att svärfar behövde skjuts till Årvas. Han har nämligen inhandlat en vattenskoter, och ville ha lite assistans med sjösättningen. När vi var klara med det uppdraget for vi ett varv via butiken och köpte hem en metripizza till lunch/middag. Jag stannade till i backen och plockade hem massa vilda blommor att placera ut i hemmet. Så härligt med midsommarbuketter!

Vid dethär laget hade vi börjat fundera på kvällens program, som fortfarande var öppet. Kalles föräldrar hade nämnt i förbifarten att de inte skulle spendera kvällen på villan, eftersom de var bortbjudna. Då bestämde vi oss för att det fick bli midsommarfirande på villan för oss! Packade väskorna, lastade i bilen och brände iväg tillbaks till Karilax. I väntan på övriga firare spelade jag och Kalle lite Mölkky medan vi lyssnade på musik. Simon joinade småningom, och vi hade pilkastningsturnering. Annars gick det väl bra, förutom att jag tappade en pil i foten, rakt i en ådra! Gissa om det blödde och sved... Och plötsligt hade det blivit soligt och varmt och blå himmel. Det hade vi aldrig trott! Småningom ramlade det in en del mänskor, och vi grillade, lyssnade på musik, umgicks, pratade och bastade. En riktigt perfekt midsommarafton!

Bildbomb deluxe:
 Gissa Mölkky-vinnaren!
T-pajtsvädri!!!
 
Nikon VS Sony!
 
Jag har en sol i mitt hår...
 Den osminkade sanningen.
 
Aj!
Kustbevakarna var ute en sväng också...
 
Mums!
Nikon VS Sony!
 
 Foto: Linn
 Grabbarna var hurja och bastade och simmade. Vi tjejer höll oss inomhus, för att skydda oss från myggorna (elär ho e no va).

Idag:

Nu ska jag kleta lite smink i fejset, välja en outfit, packa väskan, och småningom trampa iväg ner till Tacksamviken. Ikväll firar vi tillsammans med Madde & co. Hoppas på en lika fin och trevlig kväll som senast!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar