26 augusti 2014

Under tio

Bråda dagar, kära vänner. Igår gjorde jag Nykaabi och Jeppis enligt vanlig måndagstradition. Idag steg jag upp i arla morgonstund och gick på min vanliga femkilometersrunda före klockan sju. 44 minuter stannade klockan på, så ganska klent. Får nog sätta lite mer fart i bena nu! Blev nästan försenad till jobbet för att jag gick så långsamt.

7:45 till strax efter tre idag. Tanken var sen att jag skulle vända ihop en deg, gå till gymmet, fixa maten, äta, och sticka iväg som försäljare på fotbollsmatchen i Pensala. Nå, ryggen var riktigt dålig idag så istället bakade jag en långpanna äppelkaka (helt okej!) och "Cilas skinkrullader" (recept kommer!). Åt mat, slappade fem minuter och liftade sen med svärmor till fotbollsplanen i Pensäl. Sålde lite kaffe och äppelkaka och stod och huttrade. PUF vann med 6-1 och vi kunde åka glada hem.

Sambon och jag landade i soffan framför ett avsnitt Idol och nu underhåller jag mig med bloggarnas värld medan han spelar lite Playstation. Vi borde VERKLIGEN lära oss att gå och lägga oss i tid. Men det gåååår bara inte. Sitter och gör diverse grejs till klockan tolv. Lägger oss i sängen och kollar Instagram/Facebook/Bloglovin/9GAG.. Plötsligt är klockan över halv ett och alarmtiden står på 5h och 49 minuter. Tjoho liksom. Inte undra på att jag är sjuk i ryggen med diskar som aldrig fylls med vätska...

Men till de positiva nyheterna för dagen: 9 dagar kvar till Alanya! Som jag längtar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar