1 augusti 2014

Fredagsdejten

Så hade den första jobbveckan för hösten svischat iväg och jag fick vinka hejdå åt Karvsor dagis när jag åkte hem klockan 15:10. En bra vecka, och speciellt denna dag var riktigt trevlig med många fina stunder. Men nu går jag snart sönder om jag inte får krama om mina kids! Snart är vi tillbaka i rullorna igen, snart snart snart... Alltså jag måste ju älska rutiner och vardag mer än normalt!?

Låg på sängen och ritade/slappade i väntan på att sambon skulle komma hem och så länge han klippte gräset. Vi kan säga som så, att mitt blivande kök är hårt på gång! Om jag ändå kunde få verkställa annanstans än på papper... Sen kände jag för att klä upp mig lite, så jag drog på mig en somrig outfit och målade läpparna med mitt nya färgade läppomada från Tuuri. Så tog jag gubben under armen och så stack vi iväg till Nykaabi på fredagsdate. Cindy's Diner, den nyöppnade 50-talsinspirerade burgerrestaurangen på Nykaabi torg föll offer för vår hunger. Och gott var det! Kanske inte sådär supermegagott som jag hade väntat mig, men riktigt bra. Heimlaga e allti bra! Och tio(tusen) poäng för efterätts-milkshaken min! På hemvägen svängde vi via fotbollsplanen i Pensala där det spelades allvarlig match mellan PUF och Jepo. Tyvärr blev det förlust, och vi styrde kosan vidare mot Strandbyn, där vi egentligen bara skulle hämta Kalles kvarglömda klädpåse, men blev kvar på varsin öl/lonkero och diskussioner med Uffe och Jonas. 

Nu är vi hemma igen och sambon lyssnar sönder Tasty Daze nyinspelade material. Riktigt bra stuff! Ni borde komma till Olli's nästa veckas torsdag och se/höra dem! De kommer samtidigt att ha digital release av fyra nyinspelade låtar. Duktiga grabbar! Nu har jag ingen aning vad vi ska hitta på. Åskan mullrar nånstans i bakgrunden (så mycket jag nu hör av den pga volymen här i huset) och jag är sugen på kokosbollar. Imorgon ska jag stiga upp i arla morgonstund och gå ut på min första augusti-promenad!

Outfit: kort topp H&M, pastelliga jeggins Gina Tricot

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar