14 augusti 2014

On the road


Idag har jag saknat min egen bil. Eller tja, saknat och saknat, egentligen är jag ju fruktansvärt irriterad på den bilen och vill helst av allt bara sälja bort den. Men borde kanske få fixat den först... Pappa gör så gott han kan, men tror nog tyvärr det blir 1-0 till Razze i dethär fallet! I varje fall har jag varit on the road idag. Började dagen 5:40 och körde sen öppningsskift 6:30-13:30. Raka spåret hem, slängde i mig en bit blåbärspaj, packade ihop en påse kläder, böt outfit och hoppade i bilen (läs: Kalles Mercedes).

Via Bennäs för en kort promenad med Josse, tackar för den korta men trevliga pratstunden! Jeppis som nästa, och ett naprapatbesök klockan 16. Ungefär en timme senare befann jag mig vid Mysinge. Åt en Panini och drack en flaska bubbelvatten längs Riksåttan, svängde av på Vöråvägen och parkerade strax efter halv sex på Linns gårdsplan. Färden fortsatte denna gång i Linns sprillans nya Merca (vilket åååk!) och destinationen var inget mindre än Malax. Haha, lite otippat kanske!? Ännu mer otippat att vi gick på husvisning! Sen roadtripade vi hem med tusen diskussioner, många skratt men också allvarliga miner. Linn, min Linn. No words needed <3

Nu är jag hemma igen, nyduschad för första gången på flera dagar. Fixade ihop lite blåbärskvarg mot min kurrande mage. Öppningsskift imorgon igen, så för mig är det pyjamas och sängen som gäller som nästa. Fortfarande har jag ganska sjuk mage, så all gymträning har fallit bort hittills denhär veckan. Ska hoppas jag är i bättre skick imorgon så jag kan köra ett armpass efter jobbet! Sen är helgen ganska öppen, förutom ett bröllop på lördag kväll. Skönt så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar