24 augusti 2014

I just wanna lay in my bed

Helgen kom och gick, och inte en ledig stund över för bloggen. Fredagen blev kanske inte riktigt som jag tänkt mig, men bra i alla fall. Fick lifta hem med Katarina från jobbet, eftersom det ösregnade och åskade. Skyndade mig att byta om, fälla upp paraplyet och traska upp till gymmet. Strax över en timme och så var jag hemma igen. Sambon hade redan fixat middag, wienerschnitzel och sallad blev det för mig. Tog en snabbdusch, och bilade iväg till Nykaabi. Trampade iväg mot Juthbacka i sällskap av mamma och pappa. Mor och jag drog ett varv över marknadsområdet, ungefär två timmar tog det. Verkligen många intressanta, fina och vackra saker! Mycket skrot och skit också, förstås. Och visst var det många saker jag ååh:ade över som mamma såg som skrot... Som alla andra marknadsbesökare kan även jag sucka över de otroligt höga priserna. Visst, det är populärt med gamla saker nu. Men vad är vitsen att släpa dem till Nordens största utomhusloppis och sen sätta ett så högt pris på sakerna att du bara får släpa hem allt igen? Nej, det kan jag bara inte förstå. Vill du verkligen slippa nåt så säljer du det billigt, så är det ju. Två saker tog jag i varje fall hem med mig, även om det nog funnits hundra andra saker jag velat köpa. Och en av sakerna var ett verkligt fynd!

 Gammal trälåda, 20€. Gammal mintgrön köksvåg, 2€(!!!). HALLELUJAH!
 Efter lite plock och omändring i köket passade "nya" vågen perfekt i mathörnan vid spisen.
Lådan var som gjord bredvid spisen. Nu är det bara lite mera ved som fattas! Och ja, vi borde verkligen städa...

På lördag var det tidig väckning för en helg. Strax efter klockan nio befann vi oss vid Kemora för årets Kokkola-Kemora-tävling. Dagen blev lång och vi var hemma igen först runt klockan elva på kvällen. Dödströtta och lite småkrassliga slängde vi oss på sängen, bara för att vakna till alarmet igen nästa morgon. Idag fick vi som tur sova lite längre eftersom vi inte själva skulle köra, svärfar hade nämligen åkt tidigare med egen bil, så Kalle, jag och Ida anlände till banan först där runt klockan elva. En mycket kortare och behagligare dag blev det därmed idag! Lämnade anbud och sen liftade jag hem med Ida vid 15:30.

Ida och jag stannade på Kotipizza i Kaustby för varsin Burgerpizza med fiberrik botten. Göttens! Burgerpizza är min absoluta favopizza..

Nu är jag hemma och vill helst av allt bara ligga i sängen resten av kvällen. Borde släpa mig till gymmet för veckans andra överkroppspass, men det lockar inte så hårt just nu. Gånger som dessa försöker jag intala mig själv att det är bättre du sticker iväg nu, så får du slappa resten av kvällen. Och oftast funkar det. Men vissa gånger, som just nu, är det bara så jäkla svårt att lyfta fötterna ur sängen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar