7 augusti 2014

I'm not here for your entertainment

Bloggen går tydligen på nu-har-jag-börjat-jobba-och-försöker-komma-in-i-vettiga-rutiner-igen-mode. Börjar dagarna med powerwalks, fortsätter med jobbet och fyller sen kvällarna med diverse olika happenings. Igår var jag t.ex. och plockade tio liter blåbär tillsammans med svärmor. Eller ja, jag ska väl inte direkt ta åt mig äran... Jag plockade typ en liter (för hand) medan svärmor svepte ihop resten med plockaren. HAHA. Så nu har jag elva askar blåbär i frysen, en i kylen och en i gräddkvargen jag svepte ihop igår. He e no morjens på gröjtin he! Sen hade vi genomgång av nya passet på gymmet, jag och Sabina. Kommer att dö träningsdöden dessa 6 kommande veckor... 

Idag morgonprommis före sju, jobbade från 7:45, och sen hade ännu vi planeringsdag på jobbet mellan 13 och 16. Kom mig hem, fixade lite papper och kokade några knackkorvar. Traskade till Livsmedel, handlade en kasse mötesgotta och liftade med JP till Jepo. Första Rapakunkku-mötet. Och jag var duktig och åt inget bulla, bara salta nötter. E man dukti elo e man?! Kom hem strax efter nio och kände att jag inte var riktigt sugen på att sticka iväg till Vasa. Sambons band spelar nämligen på Olli's ikväll, när de har Konstens natt och allt. Nå, jag önskade lycka till hemifrån istället. Hade tänkt gå och lägga mig tidigt men Conny kom på "en tobak" och stannade två timmar. Tror Conny är en av de enda som babblar lika mycket som mig, haha! Nu måste jag verkligen borsta tänderna och krypa till kojs. Alarmet ringer 0600 imorgon igen... Thank God it's friday!

 Min supergröt: 1 dl havregryn, 1 dl mjölk och ½ dl kvarg. Blandas och får stå i kylen över natten. På morgonen öser jag över kanel och bär. Supergött!
 En vanlig morgonsyn
 Jajjamen! Trodde ju inte ens det fanns blåbär i år...
Fuckmylife

2 kommentarer:

  1. Hadi supergröitin så hadd du skåda hedi recepti från me tå ja hadd lagt upp ett likadant på FB ?? :) Halder no me om att he e jättegott !

    SvaraRadera
    Svar
    1. Heidi japp he had ja! riktit bra :)

      Radera