20 augusti 2014

En onsdag eller torsdag

Lite vilse i dagarna just nu, idag fick jag riktigt fundera om det är onsdag eller torsdag. Nå, onsdag var det ju, och kalendern visar redan 20:e augusti. Får snart börja shoppa julpynt... Idag var dagen då jag nästan försov mig från min morgonpromenad. Hade heeelt glömt bort att sätta på alarm igår kväll, men tack och lov så hade sambon väckning 6:45. Nå, han snoozade förstås vidare, jag pussade hejdå och gick min femkilometers runda. Tänkte inte bli till något alls idag pga ett fruktansvärt skoskav! Ni minns ju att jag fått ta till nya skorna igen eftersom de gamla skavde sönder mig. Nu, surprise surprise, har nya skorna börjat skava igen, och båda mina fötter är omplåstrade lite här och där. Gick och haltade fem kilometer idag, så det var ju lagom skönt när jag kom hem... Nu är goda råd dyra och jag hoppas att mitt Ellos-paket med potentiella nya träningssko-kandidater anländer illa kvickt! Ja, när jag kom hem låg ju sambon ännu och sov.. Då blev det bråttom för honom, haha!


Jobbat vanliga 8:30-15:30 idag, stannade sen kvar och fixade diverse grejsimojs till 16:15. Via butiken för två proppfulla matkassar, och så kokade jag quinoa och värmde måndagens kycklingsås till. Ikväll är det tänkt att jag ska köra ett armpass på gymmet, annars har jag inga planer. Tänkte kanske rita lite hus ikväll också, har nämligen varit sugen på det länge (om man nu kan vara sugen på att rita hus!?) men inte haft tid. Sambon skruvar hela kvällen..


Igår körde vi ju föreningsmästerskapet i Jepo. Hela tre stycken blev vi i dam- och juniorklassen: Jag, syrran och Rasse. Nå, segern gick ju till junioren, andra platsen knep syrran och jag blev då sist, nä alltså tredje! I A-finalen gick det som så att det blev lite trångt i första kurvan, så Kati och jag körde ihop, vilket ledde till att jag snurrade lite (ni som är vän med mig på Facebook kan se videoklippet jag delat). Kom mig iväg igen, men efter två kurvor gav bilen upp och det gick inte att få i nån växel. Så därav tredje platsen! Annars hade jag ju förstås vunnit, hehehe... Kände redan igår att handleden var lite öm, har hållit i ratten så hårt när jag spinnade att den vridit sig, misstänker jag. Idag är handleden lite blå och väldigt svälld. Så får se hur det går på gymmet! Imorgon har jag som tur tid till företagsläkaren kl 10, så han får väl så lov att kolla upp min stackars rallyskada då på samma gång. Tufft dethär racinglivet! Och Kemora två dagar i helgen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar