28 augusti 2014

Overkill

Min dag började 6:45 med en 4,8 kilometers morgonpromenad. 42 minuter senare var jag hemma igen. Så skön start på dagen! Sen jobb halv nio till strax efter fyra.
 Dagens middag: Blomkålssoppa med bacon. Så jääkla gott!
Sara och jag bestämde oss redan förra sommaren för att nån gång gå "Kimorundon", en runda på uppskattningsvis 15 kilometer. Just idag kände vi att det var dags, så vi drog på oss träningsskorna och traskade iväg där strax efter klockan sex. 2h och 13 minuter senare hade vi avverkat knappt 14,5 kilometer.

Städdag på schemat idag, och det behövdes verkligen! Så länge blomkålen kokade efter jobbet passade jag på att slänga ut mattorna, putsa upp min röd-vita loppisstol samt städa vessan. När jag kom hem från promenaden hade sambon torkat damm och det återstod för mig att dammsuga och skura lite golv. Gissa hur det kändes efter en nästan femton kilometers promenad... Var så mör i benen och trött i kroppen (och lite sjuk i ryggen) att jag knappt orkade gå! Nå, dammsög så gott som hela huset och tyckte att det sög lite dåligt. Tänkte att jag byter dammsugarpåse när jag är klar. Med halva vardagsrummet kvar gav då dammsugarjäveln upp, säkert för att påsen var för full och mackapären overheatade. Och nä, vi hade inga nya påsar hemma. Tydligen. Så jag skurade sovrummet, badrummet, tamburen, köket och trappuppgången. Och så duschade jag en halv evighet. Och gjorde misstaget att lägga mig ner på sängen. Tänkte aldrig komma mig upp, än mindre orka gå och borsta håret och tänderna.

Gissa vem som kommer älska när alarmet ringer 6:45 imorgon igen? Om man kunde använda hashtaggar här på Blogger skulle jag skriva #fuckmylife #kämparvidare #barasjudagarkvarno #hurttigastibyin

5 kommentarer:

 1. Du är så duktig! Önskar jag också skulle hitta motivation till att börja med morgonpromenader. Kan du berätta om du sett några resultat hittills? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack! kan skriva ihop ett inlägg om vad jag tycker om mina promenader när jag uppnått 20st (nästa vecka), okej? :)

   Radera
 2. På tal om blomkålssoppa så e dehär recepti min favorit : http://fiskensvea.blogspot.fi/2009/08/blomkalssoppa.html?m=1

  SvaraRadera