10 mars 2015

This ass ain't made for those jeans

Såhär i vårtider när postlådan svämmar över av kataloger, och allt man ser på bilderna är snygga jeans och ljusa tröjor som skulle passa perfekt med ballerinas, ja då blir man lite sur när man vet att det aldrig ser lika snyggt ut på en själv. En sak jag alltid undrat över är varför inte H&M kan använda normalstora modeller när de visar upp sina kläder?! Jag menar, hur många "vanliga" människor beställer egentligen jeans i storlek 25? Eller är det bara jag som är fatso som måste ha 32-33 för att ens komma i närheten av att få på mig ett par jeans?!?!?! Såhär brukar det se ut när jag provar byxor:


Just nu är jag så himla sugen på ett par slitna denimblåa jeans till sommaren. Allra helst ett par i boyfriendmodell, som jag skulle kunna ha med en randig tröja och mina blåa ballerinas... Problemet? Jag har aldrig, jag upprepar ALDRIG, hittat ett endaste par jeans av boyfriendmodell som inte suttit tajt över mina höfter. Sorgligt men sant, men this ass ain't made for those jeans! Chinos skulle också vara snyggt, när man klär upp sig t.ex., men vet ni nää, det är ingen vacker syn på mina knubbiga dvärgben!

2 kommentarer:

  1. du få köp ett par ritti äkta kara farmare ti kan jo int va tajt på de ;) :P

    SvaraRadera
    Svar
    1. tror int e hjälper helldär, tå största problemi e att ja har så himla breida höfter.. å karan har jo it na höfter alls ;)

      Radera