20 mars 2015

Önskelistan

Om lite mer än två veckor är det min tjugofjärde födelsedag. Jag har inte så många önskningar för dethär året, vi kan säga kvalitet framom kvantitet. Man får väl egentligen inte önska sig pengar, men det vore enklast så. Resepengar. Då vet jag åtminstone att jag köper något jag verkligen vill ha. Jag menar verkligen verkligen vill ha. Jag vill faktiskt inte ha något onödigt krimskrams i år, ge hellre pengar då, tack. Dessa prylar skulle däremot inte sitta helt fel:

Fler delar till Victoria-servisen, som jag nu bestämt mig för att samla på till viss del. Har 4 frukostskålar och 4 assietter. Skulle vilja ha 12 av allt: Mattallrikar, assietter och djuptallrikar. Fler av frukostskålarna och sen några lattemuggar skulle inte vara så pjåkigt heller. Men i första hand har jag tänkt samla middagsdelar!
En ny taklampa till matbordet, och en ny fönsterlampa till köksfönstret. Helst skulle jag vilja ha IKEA's Hektar, men de verkar ha slutat tillverka dem. Snyft! Finns dock många snygga på Jotex..
EN. NY. SOFFA. 
Det finns inte tillräckligt med ord för att beskriva vad jag tycker om vår nuvarande.. Söndersutten och fläckig, för att inte tala om musinfekterad.. Kom igen, jag betalade 160€ för den för 2 år sen, så det vore nog på tiden med en ny nu. NU, vad Kalle än tycker...
 En Odd Molly-kofta. Grå eller svart!
Eftersom jag inte har några fälgar till sommarringarna på min bil, skulle nya fälgar inte sitta helt fel! Helst alufälgar..

Jaja, dyra grejer i år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar