12 mars 2015

En kaktus i halsen


När jag slog upp mina bruna i morse kände jag genast att jag borde ha stannat i sängen. Känslan har hängt med mig hela dagen, så tack och lov hade vi bara sju(!) kids i gruppen idag. På fyra vuxna... Lugn och skönt, med andra ord. Ryktet gick i kommunen om att det finns en vattenläcka som de inte får fixat, och att vattnet kan vara borta flera timmar. Vi bunkrade upp med stora ämbaren på jobbet, ifall att, men hade vatten i kranen hela dagen. Tänkte att åtminstone drabbas vi inte av det hemma, eftersom vi har eget vattenbolag. Nå, gissa hur det gick när jag kom hem och skulle tappa upp ett stort vattenglas för att bota dendär kaktusen i min hals... Nä just det, inte en droppe vatten.

Så nu får jag bara sitta snällt och vänta på att 1. Kalle kommer hem och att han sett mitt meddelande om att ta med sig några flaskor vatten, eller 2. att vattnet kommer tillbaks. Annars blir det nog ingen blomkålssoppa i denhär gården inte! Som ni kanske förstår så är jag väldigt krasslig idag, så inga planer för min del inte. Gissar det blir soffan hela kvällen idag igen. Men lika skönt är väl det!

Dagens humör: Trött, trött, trött
Dagens väder: Fantastiskt!
Dagens godaste: Leenas nybakta semlor, och våfflorna vi gräddade till mellanmål
Dagens saknad: VATTEN
Dagens sämsta: Mitt mående, kaktusen i halsen
Dagens bästa: Den lilla liftaren jag fick med mig hem från jobbet <3

1 kommentar:

  1. Aha, he va täför e va så dåligt vattentryck imårost. Ja sko ga å dusch men e kom nästan inget vatten alls så ja fick va åoduscha. Men fick ha kåoka en kaffikopp åt me i alla fall. ;)

    Krya på de <3

    SvaraRadera