18 november 2014

Tuesblues

Tjena! Tänker bara slänga in ett snabbt bildinlägg såhär på kvällskvisten. Just idag tänkte jag faktiskt ta en datorfri dag, när jag ändå hade så mycket annat att dona med.. Men sen kände jag att jag åtminstone borde rapportera min frånvaro. Orsaken? Jo, när sambon kom hem från jobbet började han montera ihop detdär glasvitrinskåpet jag släpade hem från IKEA ifjol. Jag bakade lite under tiden. När jag sen kom hem från kvällens zumbapass i Pensala var jag lite illa tvungen att börja plocka i nya skåpet, så det inte ska se helt dumt ut imorgon när jag har Mary Kay-party (Är det förresten nån som vill komma, så är ni hjärtligt välkomna! Finns lediga platser för den som är hugad! Bjuder förstås på nåt gott efteråt!). Sen blev det såklart superråddigt i stora vitrinskåpet när jag flyttade över lite... Alltså resulterade det i att jag höll på vem vet hur länge! Och har fortfarande inte duschat eller hängt upp träningskläderna. Åhå. Hann åtminstone vända ihop en deg till morgondagens bakningsprojekt. Och städningen ska jag försöka hinna med innan Madde dyker upp runt sex imorgon. Lycka till! Ja, jag är tidsoptimist till tusen nuförtiden.

 Gårdagens outfit: Jeggins - Cubus, t-shirt - nån gammal från typ Zara?, huppari - Adidas från Turkiet
 Dagens outfit: Svarta jeans & huppari - H&M
Dagens bakningsprojekt: Digestivetårta! Eller frusen cheesecake, som jag egentligen kallar den... Och bottnen till skinkmuffins.

Och så nytt i huset då:
Mitt bästa tips är förresten att sätta doftljus i skålar i vitrinskåpet, så doftar det helt underbart när du öppnar dörren! True story bro.
 Fortfarande lite osäker på vad jag tycker om att jag blev tvungen att släpa in dendär vitrinen i vardagsrummet (var meningen till Kalles rum), men nåja.. man blir väl van! Och om inte, så får jag väl flytta den. HEH. Och PS, golvlampan ska bort, bara vi får fixat nån slags spotlight till skåpet.
Nu ska jag förflytta mig till sängen. Hejtå!

4 kommentarer:

 1. Om du sku råk ha i Februari en till gång så kommer jag gärna! :D
  Ja sku behöv beställa mer av dide ögonskuggorna ja beställd sist :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. skoj! kanski kan ha pånytt tå :)

   Radera
 2. Tack för din kommentar, jag skickar katalog på posten! Jag publicerar inte kommentaren just när det står hela adressen, för säkerhets skull :) Så det kommer snart på posten! Hoppas ni hade en lyckad Mary Kay party ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack, va snällt! kanske bäst att int publicer jo, ifall ja sku ha nå stalkers ;) MK-partyt va riktit bra :)

   Radera