15 november 2014

Fem favoritbloggar

Tidigare i veckan gjorde Malin, som förresten gick på min klass på ettan i BI, ett inlägg med sina fyra favoritbloggar. Jag har ju redan listat vilka finlandssvenska bloggar jag läser (det har dock blivit några fler sen dess...), men tänkte att jag också kunde lista mina favoriter. Okej, det känns nästan lite elakt att "ställa upp bloggare mot varann", så av den orsaken tänker jag räkna upp mina fem favoritbloggar utan inbördes ordning. Men eftersom bloggkärleken just nu är stor i svenskfinland tänkte jag passa på att hylla just dem som alltid förgyller min vardag. Bloggarna jag alltid ser framemot att läsa när jag öppnar Bloglovin'-appen innan läggdags. Låt mig presentera för er, mina fem favoritbloggare inom svenskfinland:

Vår fina tidstjuv Maria, som för mig gick från att vara en okänd person bakom en blogg till en av mina närmaste vänner. Om ni älskar Marias blogg och hennes fina foton kan jag garantera er att ni tycker om Maria i verkliga livet också, för hon är precis sådär härlig som hon verkar på bloggen! Kanske till och med lite härligare <3

Madeleines blogg är en av de nyaste i min lista, men har fort blivit en favorit. Kanske är det för att jag är så fast i inredning just nu, men jag blir så fruktansvärt inspirerad av allt Madde laddar upp!


The one and only Carro, kanske Finlands roligaste blogg och inte minst den överlägset bästa mammabloggen jag nånsin läst. Här är det raka rör som gäller, precis som jag gillar det!

Sofia, som alltid laddar upp de snyggaste inredningsbilderna och ger de bästa pysseltipsen, som har de snyggaste prylarna hemma och som kan förändra vilken ful sak som helst till en vacker ny grej. Jag är ingen stalker, liiite fascinerad bara över hur fint en människa kan ha i sitt hem! En vacker dag bjuder jag in mig själv på en kopp te Sofia, do vejt...

Pessi som är ute och lever och gör världen och aldrig slutar förvåna. Jag menar, vem blir nu inte avundsjuk på Mexico-kryssning och snygga photoshoots vid havet?! Haters gonna hate, men åtminstone jag tycker att Jeppis får vara stolta över sin Pessi!

Hoppas tjejer att det var okej att jag helt kallt stuulade lite bilder av er. Och TACK för inspirationen ni ger mig!

8 kommentarer:

 1. Jeeej jag inspirerade till ett blogginlägg :) där växte bloggsjälvförtroendet en gnutta till! Och tack för länken <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack för inspirationen Malin :) du har en riktigt bra blogg!

   Radera
 2. Ååhh TACK Mimmi! :'D Ja blir ju heilt genera. Sitter me världens flin framför datorn nu å kommer att skutt på moln rästin åv dan. Ja e så glad att ja ha lärd känn de ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. nå he e ju heilt hundra procent sant <3 tänk va bra he e me bloggar egentligen, tå man kan lär känn nya mänskor såde bara!

   Radera
 3. Alltså va gulli du e! Tuusen tuuusen tack för de fina orden! :') så roligt att nån uppskattar ens blogg och att vara nåns favorit e så STORT för mig å min lilla blogg! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ingen orsak! tack själv för en superfin o inspirerande inredningsblogg :) ni ser ut att ha e så himla fint hemma!

   Radera
 4. Tusen tack för d fina orden! :) Å do e så välkommen på en te kopp! Me liti förvarning bara så ja hindar städa ;P

  SvaraRadera
  Svar
  1. ingen orsak :) ja ska nog sambel mod till me å koma nangang.. vi ses väl på bloggjulfesten, tå kan vi funder ;)

   Radera