14 november 2014

Friday friday friday

Fredag - veckans bästa dag i min smak. Lugnt och skönt på jobbet. Härligt vinterväder. Kom hem, checkade min videoblogg (sorry för dålig kvalitet alltså!) och böt lite kläder. Pussade sambon hej och hejdå, han for på julfest och jag hoppade i bilen. Styrde kosan mot Härmä och Halpa Halli, för att göra lite adventskalender-inköp till jobbet. Åt mig själv var jag bara på jakt efter lite julkortspyssel, meeen.. Hem kom jag 80 euro fattigare. OJJÄ. Man kan väl aldrig ha för mycket julpynt, eller?!

Tänkte ta en "genväg" hem, genom Härmäskogarna. Konstaterade ungefär halvvägs att jag inte hade en jäkla aning var jag är.. Men jag kom mig igenom, när jag såg "Komossa"-skylten blev det hallelujah moment! Stannade till hos Conny i Kimo för tobak å kaffi. På något vis hamnade vi i ute i garaget med en turbo-Sierra och plötsligt var klockan nio.. Bara att bränna hem då och slå på tv:n för kvällens idolavsnitt. Åt för mycket godis men annars bra.

Nu ligger jag bara här på soffan och softar och funderar på livet. En sån fredag hade jag. Hur var din fredag?

4 kommentarer:

 1. Hehe, antar att du körd via Kuoppala? Tå körd du säkert förbi min heimgård. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja våga it fara han vägin fö sko garanterat ha körd vilse :'D for tide vann e star "Oravainen 32", alltså mittemot vann man svänger ti Voltti..

   Radera
  2. Haha, du va nåo riktit ut på sightseeing tå :D

   Radera
  3. haha ja verkligen :D som tur vare bara rakt tills man kom ti Kåomåsan!

   Radera