11 november 2014

Bloggutmaning 11/11/14

Christina utmanar oss andra bloggare/bloggläsare att ta en bild på oss själva och berätta lite hur vi känner och tänker denna tisdag i november. Okejdå, säger jag, och antar utmaningen!

Här har ni mig, fortfarande i badrock efter kvällens dusch...

Just nu känner jag mig både trött, fundersam och förväntansfull. Trött, för att jag varit i full gång hela dagen. Från jobb till Vasa på husvisning och sen ännu Pensala-zumba som avslutning på dagen. Fundersam, för att jag aldrig blir riktigt frisk. Förkyld, sjuk rygg och ofta väldigt dålig magbalans får en att fundera på än det ena, än det andra. Förväntansfull, för att jag, som jag tidigare nämnde, gått på husvisning och blivit hustönten nummer ett igen.

För varje år som går kommer jag närmare mitt alldeles egna hem, mitt drömhem. Ibland känns det väldigt avlägset, men dagar som dessa tillåter jag fantasierna och drömmarna att spinna iväg. Och det gör mig så lycklig! Svårt att beskriva känslan, men det är nog nåt visst med mig och hus. Kan aldrig sluta längta efter den dagen när jag för första gången vaknar upp i mitt alldeles egna hem. Och inte minst - dendär härliga doften av nybyggt hus. Halleluja, blir alldeles salig! Gamla bondstugor i all ära, men nä, jag tror nog jag vill bygga nytt. (lugn ba, ändrar mig om några veckor igen)

Hur tänker du idag, tisdagen den 11. november?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar