20 november 2014

Gettin' shit done

Så det har börja hända här i Midgård igen. Snart är det 1,5 år sen vi flyttade in hit, och vi har fortfarande inte fått fixat detdär arma kontoret. Förra året denhär tiden slipade och målade vi fönstren. Efter det har det inte hänt ett skit. Men nu så! Nu har vi tagit oss i kragen. Ikväll rök golvlisterna. Vi måttade tapeter och sökte fram målburkar och tillbehör ur skåpen. Jag skruvade ner gardinstängerna och fick till och med fart i händerna och spraymålade korgen jag köpte från Halppis i fredags. Och sambon provmålade lite på väggen. Så beslutade vi oss då för att den överblivna sovrumstapeten (som vi har på tre av väggarna) ska få pryda två av väggarna i kontoret. Sen målar vi rakt på tapeten på de resterande två väggarna med det överblivna hallmålet. Får se då om det blir till nåt! Och om vi faktiskt får det gjort i helgen... Imorgon tänkte jag slipa och måla golvlisterna, och sen målar och tapetserar vi på lördag-söndag. Får se då om jag får fixa kontor på söndag kväll!

Sen har jag börjat plocka lite i mina julpynt också. Först ut är julbelysningen, som jag redan lokaliserat och tagit fram. Orkade inte börja hänga upp ännu men det kommer väl.. Kalle har fixat lampan vid vår trappa, som varit sönder vem vet hur länge. Vi har gjort mat och diskat. Men ännu är det många saker jag känner att jag borde göra. Kanske inte just ikväll, men gärna i helgen. T.ex. vill jag hitta några små julgranar eller kvistar, som jag kan ta in. Är fortfarande på jakt efter en stor fin kvist att sätta i dendär stora glasflaskan jag fick av Bea, så jag kan sätta i ljusslingor nu till jul. Sen har jag också tänkt knåpa ihop några stjärnor av små kvistbitar. Och ja, det börjar väl kanske bli läge för att spana efter dendär riktiga julgranen också... Alltså, ut i naturen så fort jag har chansen!

 Greige blir nog tusen gånger bättre än tapeten vi har i kontoret just nu!
Julbelysning i sikte!
Korgen blev vit - tror jag!
Gårdagens outfit: Svarta leggins - H&M, lång pippi-huppari - köpt på loppis
Dagens outfit: Leggins och lång collegetröja - H&M

Nu tycker jag att jag varit ganska duktig på att visa dagens outfits! Och som ni ser så är min klädkod bekvämt ganska bokstavligt.. För i mitt jobb är det helt onödigt med tighta snygga jeans och fina blusar. De blir ändå klottiga och förstörda! Så mycket billigt H&M-skit som jag får förbruka. Och vad var egentligen världen innan leggins fanns!?!?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar