15 november 2014

Saturday morning jumped out of bed

Hej påå edar! Denhär lördagen slog jag upp mina bruna vid tiosnåret. Skönt att vakna upp till tystnad! Konstaterar snabbt att sambon har fortfarande inte kommit hem..? Fick gå och plocka och dona i lugn och ro. Satte en grötkastrull att puttra under tiden jag diskade, tvättade kläder, plockade i mina nya saker, betalde räkningar osv. Risgrynsgröten är klar och väntar på att avnjutas. Klockan två ska jag ut på en eftermiddagspromenad i sällskap av Madde. Sen är det NNSB's Hjulfest i Vexala byagård som gäller ikväll. It's gonna be awesome! Kom just på att jag kanske borde åka en sväng via butiken också... Hoppas ni får en fin lördag allesammans! 

Torsdagens outfit: Leggins och huppariklänning - H&M
 Fredagens outfit: Byxor - Dr Denim, tröja - Vero Moda
 Mina shoppingalster från gårkvällens Härmä-resa ser ni ovan. Kökshandduken och tygkorgen kommer från H&M Home. Spegeln ska få flytta in i sovrummet bara jag kommer mig för att ta ner den gamla (inga fler fula outfitbilder i den spegeln då!). Träkorgen har jag tänkt spraymåla vit och göra en julplantering i småningom.
 Ljusstaken jag köpte på loppis har nu blivit vit. Så fin! Den kommer passa perfekt i köksfönstret om några veckor.
 Just nu får nya zinkkorgen stå där med lite tidningar i, i väntan på nya hallmöbeln (undrar hur många gånger jag skrivit dendär meningen i bloggen!!?!)

Det bästa som hänt i min matlagning är att jag fick en grötkastrull i present förra året!
 Åt upp resterna av mitt Idol-godis medan jag betalade lite räkningar. Lite måste man väl få muta sig själv!?
 Min allra finaste blomma är så gott som död. Gråter lite grann! Nån som har tips hur man får denna skapelse att överleva?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar