30 november 2014

Marraskuun viimeinen sunnuntai

Denna söndag vaknade vi vid halv elva-tiden. Jag åt en proteinkvarg till frukost och fortsatte sen med julpyntandet, som jag haft på hälft hela veckan. Gardinerna åkte upp igår (stjärnorna redan i början på veckan), men idag var det dags för resten. Pyntet känns helt okej, var rädd för att det skulle vara en helt annan stil än jag har just nu. Men vet ni, jag tycker inte man ska följa trender så himla mycket när det kommer till jul. Jul är ju faktiskt en tradition, jul ska handla om kära minnen, stämning. Och just därför tar jag ingen stress över att vissa av sakerna inte riktigt "passar in". Jag blandar ju annars också nytt och gammalt i min inredning, så varför inte fortsätta på samma spår när det kommer till julpynt?

Jaja. Annat som hänt idag? Kokat potatis-morotsmos med tacoköttbullar. Varit en sväng till Kalles mommos och hämtat våra nya kuddöverdrag, som matchar gardinerna. Sen blev det Årvasgården och revymöte. Hade lite genomgång av befintliga sketcher och idéer, brainstormade lite, försökte oss på lite sketchskrivning... Sånt. Om ni vill vara med i kommande års upplaga av Byarevyn är det nu ni ska hojta till! Lovar att det är superskoj och helt klart värt alla dedär timmarna på lokalen.

Ikväll har vi bara legat i varsitt hörn av soffan och kollat serier och käkat chips. En riktigt bra avslutning på veckan, alltså.

Och ja, för tillfället har jag 24(!) inlägg i utkastet. Om jag skulle vara riktigt sneaky nu skulle jag använda dem till årets julkalender. Men sini nää, så lätt ska jag inte få komma undan! Om allt går som jag tänkt så blir det en videoblogg om dagen fram till jul. Sån är i alla fall planen. Så imorgon ska ni hålla ögon och öron öppna, 'cause you might just catch me on screen!

1 kommentar:

  1. oj så roligt med videojulkalender :) glöm inte att kika in hos mig också, har också klurat ihop en fin fin julkalender :)

    SvaraRadera