8 november 2014

Senaste dagarna

Det har varit lite tyst här på bloggen några dagar, av olika orsaker. Mest för att jag haft fullt upp som vanligt, men också för att jag varit på lite dåligt humör. Där har ni en sak jag funderat på mycket på senaste tiden, eller ska vi säga, jag försöker göra mig själv medveten om det - att inte blogga när jag är på dåligt humör. Ingen vill ju läsa om vem jag är sur på eller vad som argat upp mig denhär gången. Ja, ni kommer fortfarande få ärliga inlägg och lite "bitter på livet"-stämning emellanåt, men jag ska försöka att inte SKRIVA så länge jag är frustrerad. Deal?

Ja, igår var jag förstås på jobb. Gjorde lövbiffsrullader med Mustapekkaost och skruvpotatis till middag. Duschade. Sen bilade vi iväg till Munsala för att hälsa på min syster och hennes sambo i deras nya lägenhet. Vi hade en riktigt trevlig kväll med varma smörgåsar, Idol, och kanske världens sämsta "skräck"film. Kameran låg stadigt i väskan hela kvällen, sällan... 

Idag hade jag satt väckning på 9:20. Fixade en lördagssmoothie och hoppade i uteträningskläderna. Småningom trippade Linn uppför trapporna och vi gav oss ut i halkan. Munnarna gick och fötterna likaså, 10 kilometer och 1 h 40 minuter stannade pulsklockan på när vi var klara. Härlig start på dagen! Funderade på livet och åt varsin fudge-brownie (omg ni måste få receptet!). Linn åkte hem och jag åkte till Nykaabi. Hämtade en makaronisallad från Victoria och for sen ut på en ridtur med Elli. Njöt av det perfekta vintervädret ända tills min rygg blev så åt helvete att varje steg kändes som knivar i korsryggen. Fyfan alltså! Hem (till Jutas) kom jag mig tillslut, och mamma och pappa "bjöd" på tortillas medan mamma och jag funderade på en bloggare och hennes hus, haha. 

Nu är jag hemma igen, och sambon har också kommit hem från bandövning i Vasa, där han varit i princip hela dagen. Mange är också på besök och grabbarna spelar lite NHL i vardagsrummet (lite, vem försöker jag lura!? de vrååålar för fullt!). Bjöd nyss på omenahyve med glass ur mina nya Perfect Home-frukostskålar. Nu tänker jag ligga här på sängen och Pinterest-nörda resten av kvällen tror jag bestämt. Ska ju orka med farsdagsfirande och annat träävlit hela dagen imorgon. Häjtå!

Senaste på Instagram:
Jul-paket från Dermosil.
Att inreda med ägg!
Syrran och John bor så fint att jag överväger att byta lägenhet med dem...
Razze lever! Och har dessutom fått nya vinterdäck.
Annars: Vem kom på den briljanta idén med alufälgar till vinterdäcken!?
Winter wonderland längs Sorvistvägen idag.
Drog käppen ur och spraymålade dendär fula träljusstaken jag köpte för två eurosar på loppis.
 Victoria-serien från Perfect Home är heeelt i min stil! Om ni undrar vad jag önskar mig i present, när som helst, så är det delar till denna serie! Vill ha minst åtta av allt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar