26 november 2014

Det händer i gården!

Godkväll, eller godnatt kanske vore på sin plats istället!? Här på bloggen är det tyst, och orsaken är enkel: Jag har alltför mycket att dona på med här hemma! Pysslar på i kontoret, provmålar med ättika... Igår fick jag dessutom för mig att sätta iväg till Vörå för att veckohandla innan zumban. Det blev så stressigt att jag körde på sju minuter till Pensala, men blev ändå försenad. Annars har jag mest hållit på med kontoret. Ni vet när man börjar på med nåt och så skapas en kedjereaktion? Ja, det är precis vad som hänt här. 

Kalle fixade listerna i kontoret igår, så efter det har jag haft fria händer att plocka och fixa. Förstås rev jag ur nästan alla skåp i Kalles rum, där julbelysningen och några julpynt också ligger utspridda... Som att inte det räckte så var jag och kapade lite kvistar ur träden när jag kom hem idag. Mellan REKO-shopping och en kort pratstund hos Kalles mommo (hon ska sy nya kuddfodral åt mig så jag stannade på de obligatoriska Dumle-karamellerna) har jag alltså hunnit släpa upp en tre meter hög kvist, kapa kvistar till diy-stjärnor, plocka i skåpen i kontoret, hänga upp en ny julstjärna (bytt e bytt, moahaha!) och fundera lite på julen. Hade ju tänkt julpynta idag men nähepp, icke idag heller... Kanske imorgon! Men bara kanske.

 Hade ju inte tänkt dra in en sådär hög kvist (allt syns inte i bild) till glasvasen, men det bara hände. Passar ju bra nu i väntan på julgranen!
Provade med ljusslinga också, men jag vet inte...
 Denhär pallen har jag målat med svart te, ättika och stålull, believe it or not! Ska berätta hur jag gjorde sen...
 Böt ut veteaxen mot några pilträdskvistar, i väntan på grankvistar!
 Hittade äntligen nåt att sätta i det mörka badrumsfönstret!
 Hur fina är inte dessa?!
 Lokaliserade min tuseneuros samling! Funderar om de ska få åka upp på kontorsväggen eller ej..
 Janå, såhär ser det ut just nu!
 Myshörna nummer två, där jag knappast heller kommer sitta så ofta...
Älskar zinkkorgarna från Halpa-Halli! Den stora för 14,95 och den lilla för 7,95. Riktiga kap om ni frågar mig!
 Nu känns det bättre att sitta och printa, dona och pyssla!
 Första rummet som fick en tomte!
 Ovanpå skåpen ser det ut såhär just nu.
 Köpte på Halppis igår.
 Försöker vara trendig med koppar!
 Skylten hittade jag vid Amalia i helgen.

Jaja, ska försöka vara lite aktivare med bloggen imorgon. Om jag inte får för mig att jag hinner julpynta. Nu när jag tänker efter ska jag faktiskt ut och gå med Tees en sväng också. Har en bloggchallenge på hälft... Glömt att sätta upp bilder från damkvällen i lördags.. Skinkmuffinsreceptet är kvar i utkastet.. Ja, ni lär nog inte bli utan inlägg i varje fall! Det kan bara dröja nån dag. Gonatt!

4 kommentarer:

 1. Fasen va ja e avundsjuk på mumintavlona!! Klart dem ska åpp på väggen! Å kontori vart superfint!��

  SvaraRadera
  Svar
  1. oj tack ska do ha! :) har jo aldri riktit tänkt på att demde mumintavlona sko va na speciellt, men no sir ja nog dem me andra ögor mittiallt ;) gissar no di hamnar på väggin jär baket jul!

   Radera
 2. Höga kvisten passar riktigt bra mot den gråa väggen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack! tycker he blev riktit bra, fast kvisten e liiite för hög.. men vi har ju nästan 4m ti tak, så he funkar :)

   Radera